Εκτός US Open ο Κύργιος
i

© printscreen

Εκτός US Open ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος δεν θα αγωνιστεί στο φετινό US Open.

Ο Νικ Κύργιος θα απουσιάσει από το φετινό US Open. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας δεν βρίσκεται στην entry list του τελευταίου major της τενιστικής σεζόν.

Ο Νικ Κύργιος, όπως φαίνεται, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Ο περσινός φιναλίστ του Wimbledon έχει δώσει μόνο έναν αγώνα τη φετινή σεζόν και όπως φαίνεται δεν θα παίξει σε άλλο τουρνουά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Νικ Κύργιος είχε δηλώσει σκέφτεται ήδη την αποχώρησή του από τα κορτ. Ο 28χρονος τενίστας είχε σημειώσει ότι δεν πρόκειται να παίζει μέχρι τα 33 του χρόνια τένις.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίζω μέχρι τα 33 μου. Δεν υπάρχει αυτό, θα έχω φύγει από το tour και δεν θα με ξαναδείτε. Το πρόγραμμα έχει ξεφύγει. Εγώ μεγαλώνω. Είμαι 28, αλλά με τα πάρτυ και το αλκοόλ είναι λες και είμαι 57», είχε πει ο Νικ Κύργιος.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έχει απασχολήσει κατά καιρούς αρνητικά τα ΜΜΕ για τη συμπεριφορά του. Πρόσφατα, ανέφερε μέσω twitter ότι η κόντρα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά ανήκε στο παρελθόν.

«Ήταν μία έντονη μάχη. Καμία φορά ως παίκτες πάμε στις συνεντεύξεις Τύπου χωρίς αν έχουμε χωνέψει το ματς. Είχαμε μερικές τρελές μάχης και ξέρω βαθιά μέσα μου ότι σου αρέσει το τενιστικό μου στυλ. Όλα καλά», ανέφερε ο Κύργιος μέσω twitter.

Θυμίζουμε ότι οι τενίστες ξέφυγαν μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Wimbledon πέρσι. Τόσο ο Τσιτσιπάς όσο και ο Κύργιος μίλησαν με σκληρά λόγια ο ένας για τον άλλον στη συνέντευξη τύπου.