Ο Ναδάλ αποθέωσε τον Τζόκοβιτς: «Έχει πάρει εννέα Australian Open, μπορεί να το ξανακάνει» (pic)
i

Ράφαελ Ναδάλ/ ©Intime

Ο Ναδάλ αποθέωσε τον Τζόκοβιτς: «Έχει πάρει εννέα Australian Open, μπορεί να το ξανακάνει» (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:47 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 28.12.2022

Ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νόβακ Τζόκοβιτς με αφορμή την επιστροφή του Σέρβου στο Australian Open.

Ο Ράφαελ Ναδάλ έδωσε συνέντευξη στην ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή «El Larguero». Ο 36χρονος Ισπανός τενίστας και κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open

Ο Ράφαελ Ναδάλ χαρακτήρισε φαβορί τον Σέρβο τενίστα στη Μελβούρνη μιας και έχει κατακτήσει το τουρνουά εννιά φορές στο παρελθόν. 

«Προφανέστατα, είναι από τα φαβορί. Έχει γίνει πρωταθλητής στο τουρνουά, εννέα φορές. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί νέοι τενίστες, κάτω από 22 ετών, που στα outdoor τουρνουά, είναι πάντοτε εξαιρετικοί. Όσον αφορά εμένα, η κατάσταση στην οποία θα βρίσκομαι πριν από κάθε μεγάλο τουρνουά, θα θέτει και τους στόχους μου. Δεν μπορώ να γνωρίζω από τώρα, αν θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω τον τίτλο στην Αυστραλία φέτος, παρά το γεγονός ότι είμαι ο υπερασπιστής. Πάντως, το σίγουρο είναι, ότι θέλω να είμαι ανταγωνιστικός όπου κι αν παίζω», είπε ο Ισπανός τενίστας. 

Ο Ναδάλ, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του τη νέα σεζόν, αγωνιζόμενος στο νεοσύστατο United Cup. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα κάνει πρεμιέρα στο ΑΤΡ 250 τουρνουά της Αδελαΐδας, αγωνιζόμενος, τόσο στο ταμπλό του μονού, όσο και σε αυτό του διπλού.