Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάλεσε στον ημιτελικό την Μάργκοτ Ρόμπι - Ποια είναι η αγαπημένη ηθοποιός του

Μάργκοτ Ρόμπι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάλεσε στον ημιτελικό την Μάργκοτ Ρόμπι - Ποια είναι η αγαπημένη ηθοποιός του

Sportal newsroom 15:24 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 24.01.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μία... λατρεία στη γνωστή ηθοποιό, Μάργκοτ Ρόμπι, με αποτέλεσμα να την καλέσει στον ημιτελικό του Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλέει σε «πελάγη ευτυχίας» μετά την πρόκριση του στα ημιτελικά του Australian Open, η οποία ήρθε έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Γίρι Λεχέτσκα με 3-0.

Ο νεαρός τενίστας πλέον βάζει πλώρη για τον μεγάλο ημιτελικό της διοργάνωσης, εναντίον του Καρέν Χατσάνοφ, έχοντας ως στόχο τον τελικό του Australian Open κατ' επέκταση πρώτο το τρόπαιο Grand Slam στην καριέρα του. Ο ίδιος, λοιπόν, ψάχνει για... γούρια και ένα από αυτά φαίνεται πως είναι η διάσημη ηθοποιός, Μάργκο Ρόμπι. Ο 24χρονος έχει αδυναμία στη σταρ του Χόλιγουντ, με αποτέλεσμα να την καλέσει στο ματς της Παρασκευής (27/1).

Πάντως ο ίδιος έχει εκφράσει και στο παρελθόν την λατρεία του στη Ρόμπι, λέγοντας: «Είναι σπουδαία χώρα η Αυστραλία, λατρεύω πολλά πράγματα. Η αγαπημένη μου ηθοποιός είναι από εδώ, η Μάργκοτ Ρόμπι. Θα ήταν ωραίο να τη δω στην εξέδρα κάποια μέρα».

Ποια είναι η Μάργκοτ Ρόμπι;

Η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω γυναίκα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Η Μάργκοτ Ελίς Ρόμπι, όπως είναι ολόκληρο το όνομα της, είναι Αυστραλιανή ηθοποιός, παραγωγός και μοντέλο, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 2000. 

Το 2011 εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας, για την ακρόαση της σειράς «Charlie’s Angels». Ωστόσο, οι παραγωγοί της Sony Pictures Television ακύρωσαν τη συμμετοχή της στη σειρά και της πρόσφεραν τον ρόλο της Laura Cameron, στη δραματική σειρά «Pan Am». Η Μάργκο αποδέχθηκε την πρόταση της παραγωγής και συμμετείχε στη σειρά, αλλά το σήριαλ σταμάτησε να γυρίζει νέα επεισόδια λόγω χαμηλής τηλεθέασης, μέσα σε μόλις μία σεζόν.

Τον Ιούνιο του 2012, ανακοινώθηκε ότι η Μάργκοτ Ρόμπι ήταν σε συζητήσεις για την συμμετοχή της στη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Ο Λύκος της Wall Street». Η ταινία προβλήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 2013, η ίδια συμμετείχε στον ρόλο της Ναόμι Λαπάλια και η παραγωγή έγινε εμπορική επιτυχία, κάνοντας την ηθοποιό διάσημη σε όλον τον πλανήτη.

Ωστόσο, ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα της ήταν αυτός της Χάρλεϊ Κουίν στην ταινία της Warner Bros και των DC Comics, «Suicide Squad», πλάι στους Γουίλ Σμίθ, Τζέρετ Λέτο, Τζόελ Κιννάμ και Βίολα Ντέιβς. Το 2017, συμμετείχε στην ταινία «I, Tonya», όπου γράφτηκε από τον Στίβεν Ρότζερς και σε σκηνοθεσία του Κρέγκ Τζίλεσπι. Για την συμμετοχή της ως Τόνια Χάρντιγκ, η Μάργκοτ Ρόμπι ήταν υποψήφια για το Βραβείο Χρυσής Σφαίρας για την Καλύτερη Ηθοποιό και για το Βραβείο Όσκαρ για την Καλύτερη Ηθοποιό.

Tags: