Ο Τσιτσιπάς στο Ντουμπάι σε ρόλο... Τόνι Μοντάνα

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Screenshot

Ο Τσιτσιπάς στο Ντουμπάι σε ρόλο... Τόνι Μοντάνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, στο οποίο δείχνει την προετοιμασία του στο Ντουμπάι θυμίζοντας τον Τόνι Μοντάνα.

Εκτός από τενίστας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ασχολείται πολύ ενεργά και με τα social media. Τα τελευταία χρόνια, ο 24χρονος αθλητής έχει δημιουργήσει ένα κανάλι στο Youtube, στο οποίο ανεβάζει διάφορα βίντεο με προπονήσεις του και ταξίδια σε διάφορα μέρη. Πριν λίγες μέρες, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο για την πόλη του Ντουμπάι, μέσα από το οποίο παρουσιάζονται τα αξιοθέατα της πόλης, η καθημερινότητα του Τσιτσιπά και η προετοιμασία του ενόψει των επερχόμενων αγώνων.

 Στο βίντεο, συμμετέχουν ο αδερφός και ο πατέρας-προπονητής του Στέφανου κι έχει κυκλοφορήσει στο Youtube με τίτλο: «Ξεπερνώντας τα όρια στην Πόλη του Χρυσού!». Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θύμισε... Αλ Πατσίνο, καθώς ο Έλληνας αθλητής παρουσιάζεται σαν τον γνωστό ηθοποιό στο «Push It to the Limit» του Scarface, με πρωταγωνιστή τον Τόνι Μοντάνα. 

Από τις πλέον φημισμένες σκηνές, στην οποία ο Αλ Πατσίνο απολαμβάνει το πούρο του στην μπανιέρα, ενώ ο Τσιτσιπάς προτίμησε να διαλέξει ως φόντο αυτόν, κατά τη διάρκειας της παγοθεραπείας του.

Tags: