Ο Τζόκοβιτς χάρισε 100 ευρώ σε νεαρό θαυμαστή που βρήκε και του επέστρεψε την πιστωτική του κάρτα (vid)

Ο Τζόκοβιτς χάρισε 100 ευρώ σε νεαρό θαυμαστή που βρήκε και του επέστρεψε την πιστωτική του κάρτα (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:17 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 01.04.2023

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έδωσε σε έναν πιτσιρικά 100 ευρώ επειδή εκείνος του επέστρεψε τη χαμένη πιστωτική του κάρτα.

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε κάποιον άνθρωπο είναι να χάσει κάποιο σημαντικό αντικείμενο για εκείνον, όπως για παράδειγμα ένα κόσμημα, ένα πορτοφόλι ή ακόμα και χρήματα. Κάτι τέτοιο έπαθε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος είχε την τύχη με το μέρος του.

Οι 22 λόγοι που λατρεύουμε (να μισούμε) τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Οι 22 λόγοι που λατρεύουμε (να μισούμε) τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Σε μια περίοδο που ο κόσμος του τένις βρίσκεται στον αστερισμό του παιδιού-θαύματος, Κάρλος Αλκαράθ, η Χριστίνα Βραχάλη υπενθυμίζει για ποιον λόγο ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει το νούμερο 1, ακόμα κι αν δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο διάσημος τενίστας απολαμβάνει την ηρεμία του στην Ευρώπη και κατά κύριο λόγο αφιερώνει το χρόνο του στην Euroleague, με τον ίδιο να παρακολουθεί από κοντά τις αναμετρήσεις Παρτιζάν - Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια. Στο δεύτερο παιχνίδι, λοιπόν, ο 35χρονος αθλητής έχασε την πιστωτική του κάρτα, όμως για καλή του τύχη αυτή επέστρεψε στα χέρια του, αφού ένας πιτσιρικάς την βρήκε στο γήπεδο και του την παρέδωσε.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν άφησε όμως χωρίς ανταμοιβή τον νεαρό υποστηρικτή του, αφού η κάμερα αποτύπωσε τον Σέρβο να προσφέρει στον πιτσιρικά το ποσό των 100 ευρώ. Πιο αναλυτικά, ο τενίστας έβγαζε σέλφι με τον κόσμο και όταν εντόπισε τον «σωτήρα» του, έσπευσε να του βάλει τα χρήματα στην τσέπη του φούτερ του.

O Νόβακ Τζόκοβιτς