Η Σάκκαρη «καθάρισε» την Παρί και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Η Σάκκαρη «καθάρισε» την Παρί και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:19 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:22 - 14.03.2024

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε κόντρα στην Ντιάν Παρί με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-3) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Indian Wells.

Την πρώτη της πρόκριση σε έναν προημιτελικό για της φετινή χρονιά πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/3). Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια υπέταξε την Ντιάν Παρί με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-3) και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «8» του Indian Wells,

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει το ξημερώματα της Παρασκευής (15/3, 03:00) την Εμα Ναβάρο, η οποία νωρίτερα είχε αποκλείσει το Νο 2 του κόσμου, την Αρίνα Σαμπαλένκα. Μάλιστα αυτή θα είναι η 3η τους συνάντηση, με τις δυο παίκτριες να είναι στο 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο στο πρώτο σετ, δείχνοντας έτσι πως έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό. Η 28χρονη εκμεταλλεύτηκε το καλό σερβίς της, όπως και τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν για μπρέικ. Έτσι η η Σάκκαρη κατάφερε να σπάσει δύο φορές το σερβίς της Ντιάν Παρί και να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, καθώς η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει τους κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, με αποτέλεσμα η Παρί να κάνει μπρέικ και να κατακτήσει το δεύτερο σετ με 6-3.

Το τρίτο σετ ήταν πολύ πιο ισορροπημένο. Η Παρί έκανε το πρώτο μπρέικ, όμως η Σάκκαρη κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Η Ελληνίδα τενίστρια στη συνέχεια απάντησε με δύο σερί μπρέικ, με αποτέλεσμα να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου σετ με 6-3 και παράλληλα να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «8» του Indian Wells.