Θα αγωνιστεί στο Μόντε Κάρλο ο Ράφα Ναδάλ

Ράφα Ναδάλ

i

©instagram

Θα αγωνιστεί στο Μόντε Κάρλο ο Ράφα Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του πίσω στα court στο 1000άρι τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Ο Ράφα Ναδάλ θα αγωνιστεί στο Masters του Μόντε Κάρλο τον επόμενο μήνα, όπως δήλωσαν οι διοργανωτές του τουρνουά μέσω των socila media, καθώς ο Ισπανός ετοιμάζεται να επιστρέψει στο tour μετά την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό που είχε στο ισχίο.

Ο κάτοχος 22 Grand Slam δεν έχει παίξει από τότε που υπερασπίστηκε τον τίτλο του Αυστραλιανού Όπεν, όπου τελείωσε με ήττα στον 2ο γύρο από τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ, κατά τον οποίο υπέστη τον τραυματισμό του.

Ο 36χρονος τενίστας μετά την απόσυρσή του από το το Indian Wells και Miami αυτόν τον μήνα, πρόκειται να κάνει την επιστροφή του στο ATP Tour στην αγαπημένη του επιφάνεια, έχοντας εντατικοποιήσει τις προπονήσεις του την τελευταία εβδομάδα.

 «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον θρύλο Ράφα Ναδάλ. Παρά τον τελευταίο του τραυματισμό είναι σίγουρα σε θέση να διεκδικήσει τον 12ο τίτλο», αναφέρει η ανάρτηση των διοργανωτών.  

«Ο Ράφα ήταν ο πρώτος παίκτης που δήλωσε τη συμμετοχή του», είπε ο διευθυντής του τουρνουά του Μόντε Κάρλο, Ντέιβιντ Μάσεϊ. 

«Θέλει να παίξει στο Μονακό και να δώσει στον εαυτό του κάθε ευκαιρία για να μπορέσει να συμμετάσχει σε αυτό το τουρνουά που αγαπά τόσο πολύ, και το οποίο έχει κερδίσει 11 φορές, συμπεριλαμβανομένου ενός ρεκόρ οκτώ διαδοχικών τίτλων μεταξύ 2005 και 2012».

Το Monte-Carlo Masters θα αρχίσει στις 9 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 του ίδιου μήνα.