Το υπέροχο πρωτοσέλιδο της Marca για τον Ναδάλ

Ράφα Ναδάλ

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Το υπέροχο πρωτοσέλιδο της Marca για τον Ναδάλ

Ένα συγκινητικό πρωτοσέλιδο αφιέρωσε η εφημερίδα Marca στον Ράφα Ναδάλ.

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το επαγγελματικό τένις το 2024 γνωστοποίησε ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας, κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων, παρέθεσε συνέντευξη τύπου όπου αποκάλυψε ότι δεν θα αγωνιστεί στο φετινό Roland Garros απουσιάζοντας από τη διοργάνωση για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Ναδάλ, σημείωσε ότι το κορμί του δεν του επιτρέπει να πάρει μέρος στο γαλλικό Major. Η εφημερίδα Marca αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της στον Ισπανό θρύλο. Με κεντρική φωτογραφία το πρόσωπο του Ναδάλ, η αθλητική εφημερίδα σημειώνει «Ό,τι κι αν κάνεις, εμείς είμαστε μαζί σου για πάντα».

Η ισπανική αθλητική εφημερίδα έχει αφιερώσει κατά καιρούς εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα για τον Ισπανό θρύλο του τένις. Ο Ναδάλ έχει κατακτήσει 92 τίτλους στην καριέρα του, 22 εκ των οποίων Grand Slam.

Ιδιαίτερο είναι και το πρωτοσέλιδο της «Equipe» μετά την ανακοίνωση του Ράφα Ναδάλ. Η γαλλική εφημερίδα έχει κεντρικό θέμα τον Ισπανό τενίστα και αναφέρει στον τίτλο «μία χώρα χωρίς τον βασιλιά της».

Ο Ναδάλ είναι ο «βασιλιάς» του Roland Garros. Ο Ισπανός θρύλος έχει κατακτήσει 14 φορές το τουρνουά έχοντας εντυπωσιακό ρεκόρ 112 νικών σε 115 αγώνες που έχει δώσει στο major της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο Ναδάλ σημείωσε ότι επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι προϋπόθεση για αυτό είναι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. «Είναι δύσκολο να κάνω προβλέψεις, πώς θα είναι το σώμα μου. Θα αφήσω ανοιχτές τις επιλογές και θα δω ποιο θα είναι το καλύτερο πρόγραμμα για μένα. Θέλω να παίξω στα σημαντικά τουρνουά, όπως τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν θα είναι το τελευταίο μου τουρνουά; Δεν ξέρω», ανέφερε ο Ναδάλ