Νέο «μπαμ» στο Roland Garros: Εκτός ακόμα ένα φαβορί και χαμόγελα για Τσιτσιπά!

Σίνερ και Τσιτσιπάς

i

©intime

Νέο «μπαμ» στο Roland Garros: Εκτός ακόμα ένα φαβορί και χαμόγελα για Τσιτσιπά!

Sportal newsroom 21:30 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 01.06.2023

Ο Γιάνικ Σίνερ έπεσε «θύμα» του Ντάνιελ Αλτμάιερ, ο οποίος τον κέρδισε με 6-7, 7-6, 1-6, 7-6, 7-5 στον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Δύο μέρες μετά τον αποκλεισμό του Ντανίλ Μεντμέντεφ από τον Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ, έγινε κι άλλο «μπαμ» στο Roland Garros. Ο Γιάνικ Σίνερ (Νο9) γώνρισε την ήττα από τον Ντάνιελ Αλτμάιερ (Νο79) με 6-7, 7-6, 1-6, 7-6, 7-5 και έμεινε εκτός από την επόμενη φάση του τουρνουά. 

Ο μεγάλος καβγάς της μητέρας του Τσιτσιπά με τον Κύργιο και το «βρώμικο τένις»
ΤΕΝΙΣ

10:17 - 24.05.2023

Ο μεγάλος καβγάς της μητέρας του Τσιτσιπά με τον Κύργιο και το «βρώμικο τένις»

Με αφορμή του ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά προς την μητέρα του επανέρχονται στην επικαιρότητα παλαιότερα συμβάντα με πρωταγωνιστές τα δύο πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι ο μεγάλος καβγάς της Τζούλια Σαλνίκοβα με τον Νικ Κύργιο μετά την ήττα του Στέφανου στο Wimbledon.

Μέσα σε πέντε ώρες και 26 λεπτά ο Ιταλός γνώρισε την ήττα από τον Αλτμάιερ στο court του Suzanne Lenglen. Το παιχνίδι μάλιστα αποτέλσε και το πέμπτο μεγαλύτερο στην ιστορία του Roland Garros. Στο τέλος μάλιστα ο Γερμανός τενίστας έπεσε στο πάτωμα δακρυσμένος από τη μεγάλη του επιτυχία. 

Κάπως έτσι ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση έφυγε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να χαμογελάει, αφού ένας εκ των φαβορί αποκλείστηκε. Ο Έλληνας τενίστας μετά τις νίκες απέναντι στον Βέσελι και τον Μπαένα θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Παράλληλα με την ήττα του Σίνερ τα φαβορί για να φτάσει στον τελικό από το κάτω πίνακα είναι ο Χόλγκερ Ρουν και ο Κάσπερ Ρουντ. Το μεγάλο φαβορί όμως παραμένει ο Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ στην φάση των «32».