Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Σβάρτσμαν

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Σβάρτσμαν

Sportal newsroom 20:18 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 01.06.2023

Ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής (2/6) θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν για τη φάση των «32» του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει στο Roland Garros και στη φάση των «32» θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο95) από την Αργεντινή. Στον πρώτο γύρο ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε τον Γίρι Βέσελι, ενώ στον δεύτερο επικράτησε του Ρομπέρτο Μπαένα

Ο μεγάλος καβγάς της μητέρας του Τσιτσιπά με τον Κύργιο και το «βρώμικο τένις»
ΤΕΝΙΣ

10:17 - 24.05.2023

Ο μεγάλος καβγάς της μητέρας του Τσιτσιπά με τον Κύργιο και το «βρώμικο τένις»

Με αφορμή του ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά προς την μητέρα του επανέρχονται στην επικαιρότητα παλαιότερα συμβάντα με πρωταγωνιστές τα δύο πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι ο μεγάλος καβγάς της Τζούλια Σαλνίκοβα με τον Νικ Κύργιο μετά την ήττα του Στέφανου στο Wimbledon.

Στον επόμενο γύρο λοιπόν ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Σβάρτσμαν στο court του Suzanne Lenglen και το γεγονός αυτό σημαίνει πως ο αγώνας είναι δύσκολο να ξεκινήσει πριν τις 21:00 της Παρασκευής (2/6)

Οι δύο τενίστες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν άλλες έξι φορές. Με τον Έλληνα να έχει το πάνω χέρι με τέσσερις νίκες. Μάλιστα έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ παράλληλα έχει και το 2/2 στους αγώνες που έγιναν σε χωμάτινη επιφάνεια.