Αυτό είναι το «παλάτι» που ζει ο Τσιτσιπάς στο Παρίσι (vid)

Αυτό είναι το «παλάτι» που ζει ο Τσιτσιπάς στο Παρίσι (vid)

Sportal newsroom 10:02 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 01.06.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Παρίσι για το Rolland Garros και μας ξεναγεί στο σπίτι του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη Ρώμη βρίσκεται στο Παρίσι για το Rolland Garros. Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε το τουρνουά με ιδανικό τρόπο, κερδίζοντας στον Γίρι Βέσελι 7-5, 6-4, 3-6, 7-6(7).

Επόμενος αντίπαλος στον δεύτερο γύρο είναι ο Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει σήμερα (31/5) στις 12:00. Στόχος του η νίκη και η προθέρμανση για να ετοιμαστεί για τον Κάρλος Αλκαράθ, τον οποίο ενδέχεται να αντιμετωπίσει στους επόμενους γύρους. 

Το Νο3 της Παγκόσμιας Κατάταξης έχει συμφωνία με την Adidas και λίγο πριν τον αγώνα του με τον Μπαένα, μας ξενάγησε στο σπίτι του στο Παρίσι. Εκεί ο Έλληνας τενίστας χαλαρώνει πριν τους αγώνες, παίζει πινγκ πονγκ με τον αδερφό του, Πέτρο και έχει μια μεγάλη συλλογή με παπούτσια της γνωστή μάρκας ένδυσης. Μάλιστα ξεχώρισε ένα από τα παπούτσια του, λέγοντας πως αυτό έχει πίσω του μια «άγρια» νύχτα στο Las Vegas. 

Όταν λοιπόν θέλησε να δείξει το υπνοδωμάτιό του, κόμπιασε λέγοντας πως κάποιος είναι μέσα και δεν είναι η καλύτερη ιδέα να μπούνε εκεί Αφήνοντας τον κόσμο με την απορία, για το ποιος μπορεί να ήταν μέσα στο υπνοδωμάτιό του. Στο τοίχο του σαλονιού του βρίσκεται μία μεγάλη φωτογραφία του παππού του, Σεργκέι Σαλνίκοφ. Ο οποίος αποτελούσε μεγάλο αστέρι της ΕΣΣΔ και συμπαίκτης του Λεβ Γιασίν. Το 1956 μάλιστα είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακού Αγώνες της Μελβούρνης. Ακόμα ο 23χρονος μας δείχνει ακόμα και το τι τρώει, ενώ δεν αγγίζει γλυκά και αλκοόλ. 

Tags: