Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε τον προεκλογικό αγώνα και βρέθηκε στο πλευρό της Σάκκαρη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε τον προεκλογικό αγώνα και βρέθηκε στο πλευρό της Σάκκαρη

Sportal newsroom 18:44 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 28.05.2023

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ταξίδεψε στο Παρίσι και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη στο Roland Garros.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε για λίγο τον προεκλογικό αγώνα και ταξίδεψε στο Παρίσι για να δει τη Μαρία Σάκκαρη. Ο γιος του Πρωθυπουργού βρήκε την ευκαιρία να στηρίξει από κοντά στην αγαπημένη του στον πρώτο γύρο του Roland Garros.

Το τηλεοπτικό πλάνο «έπιασε» τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο box της Ελληνίδας αθλήτριας. Ο γιος του Πρωθυπουργού παρακολουθεί αρκετά συχνά τους αγώνες της αγαπημένης του δια ζώσης. Η παρουσία του, πάντως, δεν έφερε γούρι στη Σάκκαρη αφού η Ελληνίδα τενίστρια αποχαιρέτησε τη διοργάνωση αφού γνώρισε την ήττα από την Καρολίνα Μούχοβα.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είχε αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του Roland Garros το 2021. Τότε, η Μαρία Σάκκαρη είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

«Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε και να χάσω τον Κωνσταντίνο», είχε δηλώσει πρόσφατα η Μαρία Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

© printscreen