Ρουντ σε Τσιτσιπά: «Επέστρεψες εκεί όπου ανήκεις»

Ρουντ σε Τσιτσιπά: «Επέστρεψες εκεί όπου ανήκεις»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:25 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 14.04.2024

Ο Κάσπερ Ρουντ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια της απονομής του Μόντε Κάρλο.

Τον 11ο τίτλο της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο... αγαπημένο του Μόντε Κάρλο. Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε στον τελικό του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ (6-1, 6-4) και κατέκτησε το τουρνουά Masters του Πριγκιπάτου για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μάλιστα ο Στέφανος εξασφάλισε πολύτιμους βαθμούς, που θα τον επαναφέρουν στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Κάσπερ Ρουντ κατά τη διάρκεια της απονομής του Μόντε Κάρλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα πρωταθλητή, τονίζοντας πως «επέστρεψες εκεί όπου ανήκεις».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο, λατρεύεις αυτό το τουρνουά πια και έπαιξες καλά όλη την εβδομάδα. Ξέρω ότι βγήκες από το Top 10 πριν μερικές εβδομάδες αλλά επέστρεψες εκεί όπου ανήκεις. Είσαι φανταστικός παίκτης, ειδικά στο χώμα και στο Μόντε Κάρλο. Ευχαριστώ τους φαν που ήρθαν όλη την εβδομάδα, λυπάμαι που δεν ήταν καλύτερη η εμφάνισή μου σήμερα αλλά μακάρι να έχω άλλη ευκαιρία κάποια άλλη χρονιά», ανέφερε αρχικά ο Ρουντ.

Και συνέχισε: «Σχεδόν όλοι είναι εδώ από την ομάδα μου, λυπάμαι που δεν πήραμε τη νίκη αυτή τη φορά. Πλησιάζουμε, όμως, σε έναν μεγάλο τίτλο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί για να ξεπεράσουμε το τελευταίο εμπόδιο και να κερδίσουμε ένα τουρνουά σαν αυτό», πρόσθεσε ο Νορβηγός.