Με σπουδαία εμφάνιση η Σάκκαρη έφτασε στον τελικό του Ουάσινγκτον Καπ

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Με σπουδαία εμφάνιση η Σάκκαρη έφτασε στον τελικό του Ουάσινγκτον Καπ

Sportal newsroom 23:46 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 05.08.2023

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα και με αυτόν τον τρόπο προκρίθηκε στον τελικό του Ουάσινγκτον Καπ, νικώντας την Αμερικανίδα με 2-1.

Στον τελικό του Ουάσινγκτον Καπ προκρίθηκε η εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη η οποία πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και επικράτησε με 2-1 (6-3, 4-6, 6-2) της Πεγκούλα. Πλέον, θέτει ως στόχο να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, αντιμετωπίζοντας τη νικήτρια του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Γκοφ και την Σαμσόνοβα.

Στον τελικό η Σάκκαρη

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της και με το πάθος της έφτασε έως το φινάλε. Η 28χρονη πρωταθλήτρια πήρε εύκολα το πρώτο σετ, ενώ παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 4-1 στο δεύτερο σετ δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς. 

Αυτό τελικά συνέβη στο τρίτο σετ, όπου με επιβλητική εμφάνιση προκρίθηκε στον τελικό. Μετά από τέσσερις συνεχόμενους χαμένους ημιτελικούς η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πολυπόθητη πρόκριση και θα διεκδικήσει τον τίτλο σε WTA Tour για δεύτερη φορά. Την πρώτη φορά που είχε νικήσει ήταν στο Μαρόκο το 2019

«Eίναι μία από τις πιο συμπαθής προσωπικότητες του τουρνουά (σ.σ. η Πεγκούλα). Έχουμε παρόμοια καριέρα. Μου αρέσει πραγματικά. Έχει εξαιρετική ομάδα και ο άντρας της, επίσης, είναι πολύ καλός. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι, όπου είναι σπάνιο να συναντήσεις σε τέτοια τουρνουά», δήλωσε μετά το παιχνίδι η Σάκκαρη.