Η Αντρεέσκου πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη στο Μαϊάμι

Μαρία Σάκκαρη

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Η Αντρεέσκου πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη στο Μαϊάμι

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:47 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 22.03.2023

Η Μπιάνκα Αντρεέσκου θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Μαϊάμι.

Την Μπιάνκα Αντρεέσκου θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Masters του Μαϊάμι. Η 22χρονη τενίστρια από τον Καναδά, Νο.31 στον κόσμο επιβλήθηκε με 6-3, 3-6, 6-2 της Έμα Ραντουκάνου και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη έχει περάσει μπάι στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μαϊάμι. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει αναμετρηθεί δύο φορές κατά το παρελθόν με την Αντρεέσκου, με τις δύο αθλήτριες να μετρούν από μία νίκη. Θυμίζουμε ότι από το τουρνουά του Μαϊάμι αποσύρθηκε η Ίγκα Σβιόντεκ, κορυφαία τενίστρια του κόσμου. 

Αμετανόητος ο Τζόκοβιτς για τον μη εμβολιασμό του: «Κρίμα που δεν μπόρεσα να παίξω σε Indian Wells και Μαϊάμι αλλά έχω πάρει μία συνειδητή απόφαση»
ΤΕΝΙΣ

17:30 - 22.03.2023

Αμετανόητος ο Τζόκοβιτς για τον μη εμβολιασμό του: «Κρίμα που δεν μπόρεσα να παίξω σε Indian Wells και Μαϊάμι αλλά έχω πάρει μία συνειδητή απόφαση»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τις επιλογές του παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Indian Wells και το Μαϊάμι λόγω των απαγορεύσεων που ισχύουν στις ΗΠΑ για τους μη εμβολιασμένους.

Η Μαρία Σάκκαρη προέρχεται από μία εξαιρετική πορεία στο Indian Wells. Η 27χρονη τενίστρια, Νο.9 του κόσμου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου και αποκλείστηκε από την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στον αγώνα της απέναντι στη Ραντουκάνου, η Αντρεέσκου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Η νικήτρια του US Open το 2019 κατέκτησε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια ισοφαρίστηκε. Η τενίστρια από τον Καναδά στο τρίτο σετ δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της.

Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπιάνκα Αντρεέσκου θα γίνει την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Αν η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια προκριθεί στον τρίτο γύρο, εκεί λογικά θα παίξει με Ανχελίνα Καλίνινα ή Σοφία Κένιν, ενώ στον τέταρτο γύρο ενδεχομένως θα πέσει σε μια εκ των Εκατερίνα Αλεξάντροβα, Μπελίντα Μπέντσιτς και Λέιλα Φερνάντες. Στα προημιτελικά, τα πιθανότερα εμπόδια είναι οι Πέτρα Κβίτοβα και Ονς Ζαμπέρ.