Ήττα για τη Σάκκαρη στον τελικό της Ουάσιγκτον

Μαρία Σάκκαρη

i

Μαρία Σάκκαρη/© Photo by Robert Prange/Getty Images

Ήττα για τη Σάκκαρη στον τελικό της Ουάσιγκτον

Κώστας Τσιακλής 23:10 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 06.08.2023

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-3) από την Κόκο Γκοφ στον τελικό του τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-3) από την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ στον τελικό του τουρνουά της Ουάσινγκτον. Κάπως έτσι η Ελληνίδα τενίστρια έμεινε με άδεια χέρια και δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της.

Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται και κάτι τέτοιο ίσχυσε και στο σημερινό παιχνίδι. Η Σάκκαρη δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς και βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια η Ελληνίδα κατάφερε να επιστρέψει στο 2-3 ωστόσο η Κόκο Γκοφ πήρε τα τέσσερα επόμενα games και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-2. Η 19χρονη Αμερικανίδα μέτρησε τρία break σε αντίθεση με το ένα που είχε η Σάκκαρη.

Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε ο Τσιτσιπάς με την κατάκτηση του Λος Κάμπος
ΤΕΝΙΣ

10:10 - 06.08.2023

Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε ο Τσιτσιπάς με την κατάκτηση του Λος Κάμπος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον δέκατο τίτλο στην καριέρα του στο τουρνουά του Λος Κάμπος νικώντας στον τελικό τον Άλεξ Ντε Μινόρ. Πόσα χρήματα εξασφάλισε ο Έλληνας τενίστας.

Το σενάριο στο δεύτερο σετ ήταν εντελώς διαφορετικό αφού αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ ήταν η Μαρία Σάκκαρη. Η 28χρονη ξεκίνησε με break το οποίο συνοδεύτηκε και με κράτημα στο σερβίς της. Η Γκοφ απάντησε με το ίδιο νόμισμα και έφερε το σετ στα ίσα (2-2). Η Σάκκαρη επανήλθε με νέο break όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς της και έτσι επέτρεψε στην Γκοφ να φέρει ξανά το ματς στην ισοπαλία (3-3). Το δεύτερο σετ έκλεισε όπως το πρώτο με την 19χρονη Κόκο Γκοφ να κερδίζει τα υπόλοιπα  game και να παίρνει το σετ με σκορ 6-3. Κάπως έτσι η Γκοφ πανηγύρισε τον 4ο τίτλο στην καρίερα της και δεύτερο μέσα στο 2023.