Η Μπαντόσα πανηγύρισε για τον τίτλο του Τσιτσιπά στο Μεξικό: «My number one»

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

i

© Instagram

Η Μπαντόσα πανηγύρισε για τον τίτλο του Τσιτσιπά στο Μεξικό: «My number one»

Η Πάουλα Μπαντόσα συνεχάρη δημοσία τον Στέφανο Τσιτσιπά για την κατάκτηση του τίτλου στο Λος Κάμπος.

Τον απόλυτο έρωτα ζουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα. Οι δύο τενίστες είναι το πιο hot ζευγάρι στο τουρ και απολαμβάνουν κάθε στιγμή που είναι μαζί.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κατέκτησε τον τίτλο στο Λος Κάμπος, που ήταν ο δέκατος στην καριέρα του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 6-4 του Άλεξ Ντε Μινόρ στον τελικό και πήρε το τρόπαιο.

Η Πάουλα Μπαντόσα, μπορεί να μην βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της λόγω των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, ωστόσο του έστειλε μήνυμα αγάπης. «My number one», έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter η Ισπανίδα τενίστρια σχολιάζοντας την κατάκτηση του τίτλου από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και η Πάουλα Μπαντόσα παραδέχθηκαν τον έρωτά τους πριν από λίγες εβδομάδες. Οι φήμες περί σχέσης είχαν φουντώσει όταν η Ισπανίδα βρέθηκε στο box του 24χρονυ τενίστας σε αγώνες του στο φετινό Roland Garros.

Το ζευγάρι πέρασε κάποιες ημέρες ξεκούρασης στα ελληνικά νησιά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μιλήσει για το πώς έχει αλλάξει η ζωή του στο πλευρό της Πάουλα Μπαντόσα.

«Μου λείπει πολύ και της το λέω κάθε μέρα. Έχουμε μια υπέροχη σύνδεση. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που δεν είμαστε μαζί και τώρα συνειδητοποιούμε πόσο λείπουμε ο ένας στον άλλον. Αλλά αυτή θα είναι η πραγματικότητα αν συνεχίσουμε μαζί, οπότε πρέπει να το συνηθίζουμε. Θα έρθουν περισσότερες μέρες σαν κι αυτές και είμαστε πνευματικά έτοιμοι γι' αυτό.

Η Πάουλα έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχει φέρει φως και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Ποτέ ξανά δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο. Η Πάουλα με εμπνέει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, είναι απ' αυτούς τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του.

Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε ο Τσιτσιπάς με την κατάκτηση του Λος Κάμπος
ΤΕΝΙΣ

10:10 - 06.08.2023

Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε ο Τσιτσιπάς με την κατάκτηση του Λος Κάμπος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον δέκατο τίτλο στην καριέρα του στο τουρνουά του Λος Κάμπος νικώντας στον τελικό τον Άλεξ Ντε Μινόρ. Πόσα χρήματα εξασφάλισε ο Έλληνας τενίστας.

Για το πώς επηρεάζεται, το αγωνιστικό κομμάτι, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είπε: «Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή σου και ξαφνικά θα κάνεις μόνο νίκες. Δεν το πιστεύω αυτό. Υπάρχει ο κατάλληλος, ο οποίος σε ωθεί να γίνεσαι καλύτερος και να εξαντλείς τις δυνατότητές σου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπορείς να βγαίνεις πιο ολοκληρωμένος και καλύτερος άνθρωπος από αυτό. Οι νίκες και οι ήττες θα είναι πάντα εκεί».