Σάκκαρη - Καλίνινα 2-1: Νέα ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση του Indian Wells

Μαρία Σάκκαρη

i

Μαρία Σάκκαρη ©Ιntime

Σάκκαρη - Καλίνινα 2-1: Νέα ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση του Indian Wells

Sportal newsroom 22:50 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 12.03.2023

Η Μαρία Σάκκαρη με νέα ανατροπή κέρδισε την Καλίνινα 2-1 σετ και πέρασε στην επόμενη φάση του Indian Wells.

Ακόμα μία πρόκριση πήρε η Μαρία Σάκκαρη στο Indian Wells. Η Ελληνίδα τενίστρια με νέα ανατροπή κέρδισε την Καλίνινα 2-1 σετ και πέρασε στον τέταρτο γύρο του τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Πλίσκοβα - Κουντερμέτοβα.

Η Καλίνινα μπήκε γρήγορα στο ματς και έκανε αρκετά νωρίς break, ως αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά με 3-0. Το νούμερο 3 της Παγκόσμιας κατάταξης ήταν κοντά στο να πάρει το break πίσω, αλλά η Ουκρανίδα τενίστρια κατάφερε να σβήσει και τα δύο break points που είχε να αντιμετωπίσει. Στη συνέχεια η Καλίνινα σχετικά εύκολα πήρε το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Καλίνινα έκανε πάλι break πρώτη, αλλά η Σάκκαρη κατάφερε να κάνει break back. Η Ελληνίδα όμως μετά από αυτό έκανε πιο απλή την κατάσταση και πήρε τα τέσσερα επόμενα games για να κάνει το 1-1. 

Στο τρίτο και τελευταίο σετ για ακόμα μια φορά η τενίστρια από την Ουκρανία έκανε πρώτη break, αλλά πάλι η Σάκκαρη έκανε break back. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αλλά η η Ελληνίδα κατάφερε στο δέκατο σετ να κάνει το κρίσιμο break, να κάνει το 6-4 και να πάρει τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση.