Δεν άντεξε και λύγισε την ώρα των δηλώσεών της η Σάκκαρη: «Πριν από έναν μήνα δεν περίμενα ότι θα είμαι εδώ» (vid)

Δεν άντεξε και λύγισε την ώρα των δηλώσεών της η Σάκκαρη: «Πριν από έναν μήνα δεν περίμενα ότι θα είμαι εδώ» (vid)

Sportal newsroom 23:55 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 07.08.2023

Συγκίνησε η Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της μετά την ήττα στον τελικό από την Κόκο Γκοφ, παραδέχθηκε ότι πριν από έναν μήνα δεν περίμενε ότι σήμερα θα έφτανε σε έναν τελικό.

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της καριέρας της πέρασε η Μαρία Σάκκαρη, όπως αποδείχθηκε από το ξέσπασμα που είχε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μετά τον τελικό στην Ουάσινγκτον κόντρα στην Κόκο Γκοφ.

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να ηττήθηκε, αλλά ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από το γεγονός ότι έφτασε μέχρι τον τελικό του τουρνουά, αφού όπως παραδέχθηκε πριν από έναν μήνα δεν περίμενε καν ότι θα ήταν δυνατόν να φτάσει στο σημερινό σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το Γουίμπλεντον είχε ακόμα ένα ξέσπασμα μπροστά στις κάμερες και απευθυνόμενη στους εκπροσώπους του Τύπου είχε πει: «Αποκλείστηκα… Πώς θέλετε να νιώθω;».

Έτσι, λοιπόν, η Μαρία Σάκκαρη είπε:

«Πριν από ένα μήνα δεν θα περίμενα να είμαι εδώ. Ευχαριστώ τον Τομ Χιλ που ήταν εδώ μαζί μου, είσαι ο πυρήνας της ομάδας μου, σας ευχαριστώ όλους στο σπίτι. Θα σας δω την επόμενη σεζόν».

Μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για την 19χρονη Αμερικανίδα. «Σας ευχαριστώ όλους, συγχαρητήρια στην Κόκο. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της: