Τα παράπονα της Σάκκαρη στον διαιτητή για την... μαριχουάνα (vid)

Τα παράπονα της Σάκκαρη στον διαιτητή για την... μαριχουάνα (vid)

Sportal newsroom 15:19 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 29.08.2023

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα της με τη Ρεμπέκα Μασάροβα στο US Open έκανε παράπονα στον διαιτητή επειδή μύριζε μαριχουάνα.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο φετινό US Open. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μασάροβα η Σάκκαρη ενοχλήθηκε από μια μυρωδιά που προερχόταν έξω από αυτό. «Ήταν χόρτο», είπε η ίδια. Το Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ανέφερε την οσμή στον διαιτητή κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής. 

Η Σάκκαρη προηγούταν με 4-1 της Μασάροβα στο πρώτο σετ στο γήπεδο 17 ως εκείνο το σημείο. «Η μυρωδιά, Θεέ μου», είπε η Ελληνίδα τενίστρια. «Νομίζω ότι είναι από το πάρκο». Ο διαιτητής να της είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι γι’ αυτό, κάτι που καταλάβαινε και η Μαρία. 

Η Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα δήλωσε ότι η μυρωδιά της μαριχουάνας δεν την επηρέασε ενώ έπαιζε. Είχε προπονηθεί στο ίδιο γήπεδο πριν το ματς και το είχε ήδη παρατηρήσει από τότε.

«Δεν το σκέφτεσαι πραγματικά, γιατί το μόνο που σε νοιάζει είναι να κερδίσεις τον αγώνα εκείνη την στιγμή. Το μύρισα, αλλά αυτό ήταν όλο. Δεν ήταν κάτι στο οποίο έδινα σημασία. Μερικές φορές μυρίζεις φαγητό, μερικές φορές μυρίζεις τσιγάρα, μερικές φορές μυρίζεις χόρτο. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, επειδή βρισκόμαστε σε έναν ανοιχτό χώρο. Υπάρχει ένα πάρκο από πίσω. Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν» είπε.

Tags: