Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6) η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο τουρνουά του Νότιγχαμ

Μαρία Σάκκαρη

i

Μαρία Σάκκαρη/© Photo by Robert Prange/Getty Images

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6) η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο τουρνουά του Νότιγχαμ

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:30 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 11.06.2023

Οι υποχρεώσεις της Μαρία Σάκκαρη στο γρασίδι ξεκινάνε από το 250άρι τουρνουά στο Νότιγχαμ, όπου πρώτη της αντίπαλος θα είναι η Κινέζα Σιγιού Γουάνγκν. Το παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει τις υποχρεώσεις στο γρασίδι από το 250άρι τουρνουά στο Νότιγχαμ το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6). 

Η 28χρονη τενίστρια θα κοντραριστεί με την Κινέζα, Σιγιού Γουάνγκ για τη φάση των «32», παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο και αναμένεται να ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας. 

Ο Τζόκοβιτς δεν ξέχασε τον Ιμπραΐμοβιτς κι ο Ζλάταν απάντησε με καρδούλα - Ευχαρίστησε και Ζιρού, Εμπαπέ (vid)
ΤΕΝΙΣ

22:19 - 11.06.2023

Ο Τζόκοβιτς δεν ξέχασε τον Ιμπραΐμοβιτς κι ο Ζλάταν απάντησε με καρδούλα - Ευχαρίστησε και Ζιρού, Εμπαπέ (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του Roland Garros ευχαρίστησε τους Ιμπραϊμοβιτς, Εμπαπέ, Ζιρού, Μπρέιντι με τον πρώην πλέον άσο της Μίλαν να απαντάει με καρδούλα!

Θυμίζουμε ότι η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει μία φορά την Κινέζα αθλήτρια, στην οποία ηττήθηκε με 6-3, 5-7, 5-7, για τον δεύτερο γύρο του US Open. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι το νούμερο 1 στο ταμπλό, ενώ το μεγάλο όνομα του τουρνουά είναι η Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια. 

Η Μάια είναι η περσινή νικήτρια της διοργάνωσης, ενώ στο μεταξύ προέρχεται και από την καλή της πορεία στο Roland Garros, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν. Για την ιστορία γνώρισε τον αποκλεισμό με 2-0 σετ 6-2, 7-6 από την Πολωνή νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης Ίγκα Σβιόντεκ. 

Εφόσον η Σάκκαρη περάσει στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Γαλλίδα Αλίζ Κορνέ και τη Βρετανίδα Κέιτι Σγουάν.