Το βράδυ της Τρίτης ο αγώνας της Σάκκαρη κόντρα στην Κορνέ

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Το βράδυ της Τρίτης ο αγώνας της Σάκκαρη κόντρα στην Κορνέ

Sportal newsroom 23:10 - 19.06.2023

Η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ το βράδυ της Τρίτης.

Το βράδυ της Τρίτης θα ξεκινήσει την προσπάθειά της για διάκριση στο τουρνουά του Βερολίνου η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αναμετράται με την Αλιζέ Κορνέ.

Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει την ευκαιρία για «εκδίκηση» αφού η Γαλλίδα την απέκλεισε στο τουρνουά του Νότιγχαμ πριν από λίγες ημέρες. Ο αγώνας θα ξεκινήσει περίπου στις 20:00 το βράδυ.

Θα προηγηθούν οι αναμετρήσεις Κουντερμέτοβα-Ριμπάκινα, Σαμπαλένκα-Ζβονάρεβα, Νιμάιερ-Ζαμπέρ και Σινιάκοβα-Γκοφ. Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκε και στο τουρνουά του διπλού όπου και αποκλείστηκε μαζί με την Πέτρα Μάρτιτς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν αποκλείεται να γίνει και αλλαγή κορτ σε περίπτωση που τραβήξουν χρονικά οι αγώνες στο κεντρικό γήπεδο. Η νικήτρια του αγώνα θα παίξει στη φάση των 16 είτε με τη Βικτόρια Αζαρένκα είτε με την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς.

«Είχα πολύ δύσκολη κλήρωση εξ αρχής είναι η αλήθεια. Η δυσκολότερη ίσως που θα μπορούσε να μου τύχει από τις unseeded, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαι παίκτρια με ένα υψηλό επίπεδο. Έπρεπε να έχω βρει περισσότερες λύσεις όμως στο γήπεδο. Να μπορούσα να είχα αντιμετωπίσει λίγο καλύτερα το άγχος. Είναι λίγο φρέσκο όλο αυτό και είναι δύσκολο να πω τι πήγε στραβά. Είχα ξεκινήσει καλά το παιχνίδι και θα μπορούσα να το διαχειριστώ καλύτερα», είχε τονίσει η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του Roland Garros.