Σάκκαρη: «Χαρούμενη για τον τρόπο που αγωνίστηκα»

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Σάκκαρη: «Χαρούμενη για τον τρόπο που αγωνίστηκα»

Sportal newsroom 19:42 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 01.05.2023

Ικανοποιημένη από τον τρόπο που αγωνίστηκε κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Στη συγκέντρωση που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 της Πάουλα Μπαντόσα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του χωμάτινου Masters της Μαδρίτης.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη έμεινε ικανοποιημένη από την εμφάνισή της. Η Ελληνίδα τενίστρια χαρακτήρισε δύσκολο το ματς αφού η Ισπανίδα αντίπαλός της είχε και την υποστήριξη του κοινού.

«Ήταν δύσκολο. Την υποστήριζε το κοινό και είναι το σωστό, γιατί παίζει στη χώρα της. Είμαι ικανοποιημένη με τον τρόπο που αγωνίστηκα. Παρέμεινα συγκεντρωμένη μέχρι το τέλος. Έχω ζήσει στην Ισπανία κάποια χρόνια και είναι σημαντικό κομμάτι για μένα», είπε η Μαρία Σάκκαρη για τον αγώνα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Καμέλια Μπέγκου στην προημιτελική φάση. Η Σάκκαρη έχει υπέρ της την παράδοση αφού μετράει δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο τενίστριες κατά το παρελθόν.

«Θα ξεκουραστώ και θα ευχαριστηθώ τη νίκη μου και θα δούμε», είπε για τον προημιτελικό η Σάκκαρη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρακολούθησε από κοντά στην αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Μπαντόσα. Ο γιος του πρωθυπουργού βρέθηκε στη Μαδρίτη και τις εξέδρες του Manolo Santana και χειροκρότησε την προσπάθεια της αγαπημένης του.