Στον δεύτερο γύρο της Ντόχα η Σάκκαρη
i

Μαρία Σάκκαρη / © φωτογραφία αρχείου Intime

Στον δεύτερο γύρο της Ντόχα η Σάκκαρη

Sportal newsroom 19:49 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 14.02.2023

Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε χαρακτήρα κόντρα στη Τσινγουέν Ζενγκ (6-2, 3-6, 6-3) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ντόχα.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ντόχα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών άντεξε την πίεση της Τσινγουέν Ζενγκ και πήρε τη νίκη με 6-2, 3-6, 6-2 διατηρώντας την ψυχραιμία της σε όλα τα κρίσιμα σημεία.

Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω της την ήττα από την Πέτρα Μάρτιτς στα ημιτελικά του τουρνουά του Λιντς. Η Ελληνίδα τενίστρια, που πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο είτε με την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα είτε με την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Συμβαίνουν κι αυτά: Τύπος με στολή πάντα εισέβαλε σε ματς τένις στο Ρότερνταμ! (vid)
ΤΕΝΙΣ

18:59 - 14.02.2023

Συμβαίνουν κι αυτά: Τύπος με στολή πάντα εισέβαλε σε ματς τένις στο Ρότερνταμ! (vid)

Ένα αθώο -όπως αποδείχθηκε- περιστατικό σημειώθηκε στο ΑTP του Ρότερνταμ, καθώς ένας τύπος ντυμένος πάντα εισέβαλε στο court κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Αλίς και τον Μπαρέρε.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο σετ. Με δύο μπρέικ και υποδειγματικό δικό της σερβίς, η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-1 και έκλεισε με άνεση το πρώτο σετ μετά από μισή ώρα αγώνα.

Η 27χρονη Ελληνίδα βρήκε μπρέικ και στο τρίτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Η Ζενγκ, όμως, είχε απάντησε στη συνέχεια και η Κινέζα προηγήθηκε με 2-5 με δεύτερο δικό της μπρέικ στο σετ. Η 24χρονη είχε τις μπάλες στα χέρια και ισοφάρισε σε 1-1 οδηγώντας τον αγώνα στο τρίτο σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε αποφασισμένη στο τρίτο σετ. Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με μπρέικ για το 4-1 και έκλεισε τον αγώνα στο δικό της σερβίς.

Tags: