Συμβαίνουν κι αυτά: Τύπος με στολή πάντα εισέβαλε σε ματς τένις στο Ρότερνταμ! (vid)

Συμβαίνουν κι αυτά: Τύπος με στολή πάντα εισέβαλε σε ματς τένις στο Ρότερνταμ! (vid)

Sportal newsroom 18:59 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 14.02.2023

Ένα αθώο -όπως αποδείχθηκε- περιστατικό σημειώθηκε στο ΑTP του Ρότερνταμ, καθώς ένας τύπος ντυμένος πάντα εισέβαλε στο court κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Αλίς και τον Μπαρέρε.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου άνθρωποι ή ζώα εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο μίας αναμέτρησης και σκορπούν το γέλιο ή τον τρόμο στους παρευρισκόμενους. Το ίδιο συνέβη και στο ATP του Ρότερνταμ, με την διαφορά πως ο εισβολέας ήταν... ένα υβρίδιο μεταξύ δίποδου και τετράποδου θηλαστικού.

Ποδοσφαιριστής στην Ιταλία βγήκε αλλαγή, πήρε μια μπύρα και άρχισε να πίνει (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:02 - 14.02.2023

Ποδοσφαιριστής στην Ιταλία βγήκε αλλαγή, πήρε μια μπύρα και άρχισε να πίνει (vid)

Ο Τζόελ Πογιάνπαλο, που το όνομά του είχε ακουστεί το καλοκαίρι για την ΑΕΚ, έγινε viral στα social media καθώς μετά από την αλλαγή του στο 81ο λεπτό του αγώνα της Βενέτσια με την ΣΠΑΛ, δροσίστηκε με μπύρα.

Τι εννοούμε; Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αλίς και Μπαρέρε, από το πουθενά πετάχτηκε ένας τύπος ο οποίος είχε ντυθεί πάντα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο εν λόγω άνθρωπος έκανε την εμφάνιση του στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και άρχισε να τρέχει σαν μανιακός γύρω από το court και το δίχτυ

Το παράδοξο ήταν πως ο ίδιος δεν μπήκε με σκοπό να στείλει κάποιο μήνυμα η να διαμρτυρηθεί για κάτι. Απλά... μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το αδέξιο πέσιμο που κάνουν τα συγκεκριμένα ζώα, έκανε κύκλους στο γήπεδο και όταν τελείωσε το show αποχώρησε Κύριος (με κεφαλαίο κάπα) από εκεί που εισέβαλε.

Tags: