Εκνευρισμένη η Σάκκαρη: «Σταμάτα!»

Εκνευρισμένη η Σάκκαρη: «Σταμάτα!»

Sportal newsroom 16:27 - 17.01.2024

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπορούσε να κρύψει τον θυμό της κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελίνα Αβανεσιάν για τον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη ήταν η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελίνα Αβανεσιάν για τον δεύτερο γύρο του Australian Open. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης κόντρα στη Ρωσίδα αντίπαλό της και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ, η Μαρία Σάκκαρη έγινε έξαλλη. Όσο έπινε νερό, η Ελληνίδα τενίστρια απευθύνθηκε σε έντονο ύφος - προς το box της κατά πάσα πιθανότητα. «Σταμάτα, σταμάτα!», φώναζε η Σάκκαρη που φαινόταν πολύ θυμωμένη.

Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Australian Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από την Ελίνα Αβανεσιάν και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η Σάκκαρη έκανε πολλά λάθη στον αγώνα και δεν είχε απάντηση στο καλό σερβίς της αντιπάλου της. Η Ρωσίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο του Australian Open τη Μάρτα Κότγιουκ από την Ουκρανία.