Σάκκαρη: «Ευγνώμων που είμαι εδώ, έπαιξε εκπληκτικά η Φερνάντες»

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Σάκκαρη: «Ευγνώμων που είμαι εδώ, έπαιξε εκπληκτικά η Φερνάντες»

Sportal newsroom 14:09 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 03.01.2024

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση που έδωσε στην Ελλάδα στους «8» του United Cup εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο στην on court συνέντευξή της.

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε τη δουλειά που άρχισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και με τη μεγάλη νίκη 2-0 (7-6, 6-3) σετ κόντρα στη Λέιλα Φερνάντες έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup. Στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και δήλωσε πως είναι ευγνώμων για αυτή την εμπειρία. 

«Είναι εκπληκτικό να παίζουμε εδώ μπροστά σε τόσους Έλληνες και να ξεκινάμε έτσι τη σεζόν, δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερo, είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ», είπε η Ελληνίδα τενίστρια. 

«Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και από τις δύο, είπα στον εαυτό μου ότι απλά πρέπει να κάνω το παιχνίδι μου, χωρίς να κοιτάω τι γίνεται στην άλλη πλευρά του court. Έπαιξε εκπληκτικά και είμαι χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να παίξω ένα τέτοιο ματς στο ξεκίνημα της σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη που έπαιξα έτσι», συμπλήρωσε. 

Η Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε, ακόμη, για τις έντονες συζητήσεις στον πάγκο κι απάντησε: «Είναι ωραίο να έχεις τον Τομ (Χιλ), τον Πέτρο (Τσιτσιπά) και την υπόλοιπη ομάδα. Υπάρχει χημεία και είναι μια διαφορετική εμπειρία, δεν είσαι μόνος στο court. Είναι υπέροχο να έχεις τη στήριξή τους και κάποιες συζητήσεις είναι έντονες, αλλά είναι μέρος του τουρνουά».