Η Σάκκαρη «καθάρισε» την Γιαστρέμσκα και προκρίθηκε στους «16» του Miami Open

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Η Σάκκαρη «καθάρισε» την Γιαστρέμσκα και προκρίθηκε στους «16» του Miami Open

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:10 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 24.03.2024

Η Μαρία Σάκκαρη δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στην Νταϊάνα Γιαστρέμσκα και προκρίθηκε στη φάση των «16».του Miami Open.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Miami Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-4) της Νταϊάνα Γιαστρέμσκα και «σφράγισε» το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα της στη φάση των «16» του τουρνουά του Miami Open.

Το ματς με την Ουκρανή τενίστρια δεν ήταν εύκολο, αλλά η Σάκκαρη με έπαιξε καλύτερα στις κρίσιμες στιγμές και όποτε χρειάστηκε περισσότερο. Η Ελληνίδα τενίστρια έσωσε τα 8 από τα 9 break points που αντιμετώπισε και είδε το 5-3 να γίνεται 5-5 στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια η 28χρονη έμεινε ψύχραιμη και έκανε νέο break για να φτάσει την κατάκτηση του πρώτου σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη έκανε break από το πρώτο game και στο δεύτερο έσβησε 3 break points για να κάνει το 2-0. Από εκεί και μετά η Ελληνίδα δεν απειλήθηκε ξανά στο σερβίς της και πήρε τη νίκη (6-4).

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Γιαστρέμσκα καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Πλέον η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο του Miami Open, την Άννα Καλίνσκαγια, η οποία επικράτησε κόντρα στην Γελένα Οσταπένκο με 2-0 σετ (6-3 και 6-1).