Ιδανική πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στο Charleston Open

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Ιδανική πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στο Charleston Open

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:39 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 02.04.2024

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε σε straight sets της Βικτόρια Τόμοβα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Charleston Open.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν αυτή που έπρεπε στον πρώτο της αγώνα στη χωμάτινη επιφάνεια. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) της Βικτόρια Τόμοβα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Charleston Open.

Θυμίζουμε ότι η 28χρονη τενίστρια είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Indian Wells, όπου υπέκυψε απέναντι στην Ίγκα Σβιόντεκ, που είναι στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Πλέον η Ελληνίδα τενίστρια θα μάθει την Τετάρτη (3/4) την επόμενη αντίπαλό της, η οποία θα προκύψει από τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Λέσια Τσουρένκο (νο39) και την Άστρα Σάρμα (νο135).

Στα του αγώνα, η Σάκκαρη έκανε αρκετά λάθη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και η Τόμοβα κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα με 3-1 στο πρώτο σετ. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η Ελληνίδα τενίστρια έβρισκε τα χτυπήματα της, με αποτέλεσμα να πάρει 5 συνεχόμενα γκέιμς, για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν πολύ πιο ισορροπημένο σε σχέση με το πρώτο μέχρι και το έβδομο γκέιμ. Εκεί η Μαρία Σάκκαρη έκανε το πολυπόθητο μπρέικ και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ματς, επικρατώντας στο τέλος με 6-3.