Αυτή είναι η απίθανη Πόρσε που οδηγεί η Σάκκαρη - Πόσο κοστίζει

Αυτή είναι η απίθανη Πόρσε που οδηγεί η Σάκκαρη - Πόσο κοστίζει

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:47 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 16.03.2024

Η Μαρία Σάκκαρη οδηγεί την εντυπωσιακή και ισχυρή Porsche Taycan GTS Sport Turismo. Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας.

Η Μαρία Σάκκαρη τρέχει... με χίλια για την κατάκτηση του τίτλου του Indian Wells. Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ κόντρα στην Κόκο Γκοφ, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην καριέρα της μετά το 2022. Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ίγκα Σβιόντεκ (17/3, 20:00).

Η Ελληνίδα τενίστρια τρέχει... με χίλια κι εκτός τερέν, καθώς οδηγεί την εντυπωσιακή και ισχυρή Porsche Taycan GTS Sport Turismo.

Η Porsche Taycan GTS Sport Turismo φέρνει την επανάσταση στην ηλεκτροκίνηση καθώς συναγωνίζεται επί ίσοις όροις τα πολυτελή βενζινοκίνητα μοντέλα του brand. Διαθέτοντας μια εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και τεχνολογία αιχμής, η Porsche Taycan GTS διαθέτει χαρακτηριστικά αντίστοιχα με τις δυνατές στιγμές συγκίνησης και αδρεναλίνης που χαρίζει κι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στο τερέν.

Το μοντέλο των 598 ηλεκτρικών ίππων, επιταχύνει σε μόλις 3,7 δευτ., με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα… 250 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία της φθάνει έως 490 χλμ., έχοντας μπαταρία 88,3kWh, καθαρής χωρητικότητας. Η τιμή της Porsche Taycan GTS Sport Turismo στην Ελλάδα είναι 140.900 ευρώ.

H Μαρία Σάκκαρη έχει δηλώσει πολλάκις λάτρης του brand, καθώς η Porsche ήταν ανέκαθεν για εκείνη το απόλυτο dream car. «Όπως ο Ferry Porsche έκανε πραγματικότητα το 1948 το sport αυτοκίνητο που ονειρευόταν, έτσι κι εγώ διεκδίκησα με σθένος την αθλητική καριέρα που ονειρεύτηκα από μικρή, ξεπερνώντας τα όριά μου».