Τα χρήματα που έχει κερδίσει η Σάκκαρη στο Indian Wells - Διπλασιάζονται αν νικήσει στον τελικό

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Τα χρήματα που έχει κερδίσει η Σάκκαρη στο Indian Wells - Διπλασιάζονται αν νικήσει στον τελικό

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον τελικό του Indian Wells για δεύτερη φορά στην καριέρα της μετά το 2022 και ταυτόχρονα βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό να... φουσκώνει.

Συγκλονιστική η Μαρία Σάκκαρη δείχνει ασταμάτητη! Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε και την πρωταθλήτρια του US Open και Νο3 του κόσμου, Κόρι Γκοφ με 6-4, 6-7(5), 6-2 και πέρασε στον τελικό του Indian Wells για δεύτερη φορά στην καριέρα της μετά το 2022.

Η Μαρία Σάκκαρη απέδειξε για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της 20χρονης Αμερικανίδας, η οποία ήταν ήταν το φαβορί στη διοργάνωση, έχοντας επτά τίτλους καριέρας, μεταξύ των οποίων και ένα Grand Slam (US Open 2023). Έπειτα από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό που διήρκησε 2 ώρες και 41 λεπτά, η Ελληνίδα αθλήτρια αναδείχθηκε νικήτρια κι έκλεισε τη θέση της για τον μεγάλο τελικό.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, η Σάκκαρη τα πηγαίνει περίφημα και ταυτόχρονα βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό να... φουσκώνει.

Η ίδια έχει ήδη εξασφαλίσει περίπου 680.000 ευρώ από την παρουσία της μέχρι τώρα και θα φύγει από το τουρνουά με μίνιμουμ 1.220.000 ευρώ, αφού τόσα θα πάρει σε περίπτωση ήττας στον επερχόμενο τελικό.

Από την άλλη, αν πάρει τη νίκη κόντρα στην Σβιόντεκ στον τελικό της Κυριακής (17/3), τότε θα φύγει από το Indian Wells με περίπου 1.690.000 ευρώ.

Σάκκαρη: «Είμαι περήφανη που δεν τα παράτησα»

Στις δηλώσεις της μετά τη νίκη, η Μαρία Σάκκαρη έκανε ένα σχόλιο για την εμφάνισή της και την πρόκριση.

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δείξω ασέβεια προς την Κόκο, αλλά ο αγώνας θα έπρεπε να τελειώσει πριν από μια ώρα. Πήρα όμως αυτή τη νίκη, έστω και στα τρία σετ. Στο δεύτερο σετ σκεφτόμουν υπερβολικά τη γραμμή του τερματισμού και μετά τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα. Ήταν μια εκπληκτική νίκη, απέναντι σε μια φανταστική παίκτρια που παλεύει κάθε πόντο. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι για άλλη μια φορά στον τελικό εδώ.

Αυτή είναι η φάση που έφερε την έκρηξη του Τζόκοβιτς - Όλος ο διάλογος με τον διαιτητή: «Δεν μπορείς να πάρεις απόφαση; Προσπαθείς να με κοροϊδέψεις;» (vid)
ΤΕΝΙΣ

18:06 - 12.03.2024

Αυτή είναι η φάση που έφερε την έκρηξη του Τζόκοβιτς - Όλος ο διάλογος με τον διαιτητή: «Δεν μπορείς να πάρεις απόφαση; Προσπαθείς να με κοροϊδέψεις;» (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «πήρε φωτιά», μετά από μια απόφαση του διαιτητή στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Λούκα Νάρντι, στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Προφανώς είμαι ενθουσιασμένη. Δυο χρόνια μετά είμαι ξανά στον τελικό. Αυτό είναι το καλύτερο τουρνουά και είναι η καλύτερη θέση για να βρεθείς. Θα είναι σίγουρα μεγάλη πρόκληση, η Iga είναι η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο. Θα απολαύσω τη βραδιά μου απόψε και θα αρχίσω να σκέφτομαι τον τελικό και να προετοιμάζομαι από αύριο», ανέφερε μεταξύ άλλων.