Σάκκαρη: «Είμαι περήφανη που δεν τα παράτησα» (vid)
i

/printscreen

Σάκκαρη: «Είμαι περήφανη που δεν τα παράτησα» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:31 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 16.03.2024

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε περήφανη για τον εαυτό της μετά τη νίκη επί της Γκοφ και την πρόκριση στον τελικό, ενώ παράλληλα ανέφερε πως ανυπομονεί για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στη Σβιόντεκ.

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κόκο Γκοφ και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-1 της Αμερικανίδας, που ήταν και το φαβορί και πέρασε για δεύτερη φορά στην καριέρα της στον τελικό της διοργάνωσης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει, όπως και στο χαμένο τελικό του 2022 (6-4,6-1), την Πολωνή Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία νωρίτερα χρειάστηκε μόλις 68 λεπτά για να νικήσει την Μάρτα Κάστιουκ από την Ουκρανία με 6-2, 6-1.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη σπουδαία νίκη της έστειλε ενόψει του τελικού με την Ίγκα Σβιόντεκ ένα μήνυμα σε όλους, ενώ παράλληλα δήλωσε περήφανη για τον εαυτό της.

«Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να έχει τελειώσει αυτό το ματς 1 ώρα νωρίτερα, στα 2 σετ. Ήμουν εκεί στο 2ο σετ. θα μπορούσα να το πάρω.

Πήρα μία πολύ μεγάλη νίκη δεν θέλω να μην δείξω σεβασμό στην Κόκο, τα έδωσε όλα, το πάλεψε πάρα πολύ, επέστρεψε και πραγματικά ήταν απίστευτη η μάχη που δώσαμε,. Είμαι πολύ χαρούμενη για τον τελικό», είπε αρχικά η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Για το ότι είναι ο πρώτος τελικός μετά τη Γουαδαλαχάρα ανέφερε: «Ποτέ δεν τα παρατάω. Αυτό είναι το μήνυμα. Όταν χάνεις το2ο σετ, όταν έχει τρία match point και είσαι πίσω και με ένα break στο 3ο σετ, συνέχισα να παλεύω. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω ένα τέτοιο team μαζί μου και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που δεν τα παρατάω ποτέ».

Για τον τελικό με τη Σβιόντεκ είπε: «Χαρούμενη κι ανυπόμονη γι' αυτό το ματς. Το καλύτερο τουρνουά στον κόσμο είναι αυτό εδώ. Θα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Παίζει απίστευτα, είναι η καλύτερη στον κόσμο. Θα το διασκεδάσω αύριο και θα προσπαθήσω να προπονηθώ για να αντιμετωπίσω την Ίγκα Σβιόντεκ».