Σαμπαλένκα: Ανατροπή με τις συνθήκες θανάτου του συντρόφου της - Ποια ήταν τελικά τα αίτια;;
i

© Instagram/arynasabalenka

Σαμπαλένκα: Ανατροπή με τις συνθήκες θανάτου του συντρόφου της - Ποια ήταν τελικά τα αίτια;;

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:45 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 19.03.2024

Μυστήριο επικρατεί με τις συνθήκες θανάτου του Κονσταντίν Κολτσόφ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου Κονσταντίν Κολτσόφ. Ο πρώην παίκτης του χόκεϊ και σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για θρόμβωση που υπέστη ο 42χρονος άνδρας και τον οδήγησαν στον θάνατο. Ωστόσο, δημοσίευμα του CNN ανατρέπει πλήρως όσα έχουν γίνει γνωστά. Σύμφωνα με το έγκυρο ειδησεογραφικό δίκτυο, η αστυνομία του Μαϊάμι δέχτηκε κλήση για άνδρα που πήδηξε από το μπαλκόνι.

«Σύμφωνα με τους ερευνητές τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024, περίπου στις 12:39 π.μ., η αστυνομία του Bal Harbor και η πυροσβεστική απεστάλησαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, 9703 Collins Avenue, για περιστατικό με άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι», δήλωσε στο CNN εκπρόσωπος του Miami-Dade.

«Το Αστυνομικό Τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ, Γραφείο Ανθρωποκτονιών, ανταποκρίθηκε και ανέλαβε την έρευνα για την προφανή αυτοκτονία του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ… Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος.

Ο Κολτσόφ ταξίδευε αρκετά με τη σύντροφό του, Αρίνα Σαμπαλένκα την οποία ακολουθούσε σε αρκετά τουρνουά. Η τενίστρια από τη Λευκορωνία είχε περιγράψει τον σύντροφό της ως τον «καλύτερο άνθρωπο στον κόσμο».

«Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Salavat Yulaev, Kοντσαντίν Κολτσόφ, πέθανε. Ήταν ένα δυνατός και χαρούμενος άνθρωπος, τον αγαπούσαν και τον σεβόντουσαν οι παίχτες, οι συνάδελφοι και οι οπαδοί. Ο Κονσταντίν Εβγκενίεβιτς έγραψε ιστορία με τον σύλλογο. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας από την Ούφα.

Το «who is who» του Κονσταντίν Κολτσόφ

Ο Κονσταντίν Κολτσόφ υπήρξε επαγγελματίας παίκτης του χόκεϊ επί πάγου από το 1998 έως το 2016. Έγινε draft στο νούμερο 18 το 1999 από τους Πίτσμπεργκ Πένγκουινς, με τους οποίους έπαιξε σε 144 αγώνες στο NHL, σημειώνοντας 38 πόντους.

Στέφθηκε πρωταθλητής Ρωσίας με τη Σαλαβάτ Γιουλάεφ το 2008, ενώ μαζί πανηγύρισαν και την κατάκτηση του Challenge Cup το 2011.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το το 2016, όπου αγωνιζόταν στην Ντιναμό Μινσκ, Αμέσως ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ίδια ομάδα ως βοηθός τους προπονητή Γκόρντι Ντουάιερ.

Έπειτα, δούλεψε σε Μπρεστ και Ντιναμό Μολοντέχνο για να επιστρέψει στη KHL (Kontinental Hockey League). Μία σεζόν ήταν βοηθός προπονητή στην Σπαρτάκ Μόσχας και δύο δούλεψε ως πρώτος προπονητής στη Σαλαβάτ Γιουλάεφ.