Έτοιμος για όλα ο Τσιτσιπάς: «Δεν περιμένω από κανέναν να με υποστηρίξει»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Έτοιμος για όλα ο Τσιτσιπάς: «Δεν περιμένω από κανέναν να με υποστηρίξει»

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:10 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 05.07.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την μεγάλη μάχη που έχει στον δεύτερο γύρο του Ουίμπλετον και τόνισε πως είναι έτοιμος για την... εχθρική ατμόσφαιρα που θα συναντήσει απέναντι στον Άντι Μάρεϊ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε το δύσκολο εμπόδιο του Ντομινίκ Τιμ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Ουίμπλετον, εκεί όπου τον περιμένει ακόμα μια σκληρή μάχη καθώς ο Άντι Μάρεϊ θα είναι ο αντίπαλός του εκεί. 

Ο Βρετανός θα παίζει... στην έδρα του, κάτι που όμως δεν φοβίζει τον Έλληνα τενίστα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να τονίζει ότι δεν περιμένει κανέναν να τον υποστηρίξει στην αναμέτρηση, ενώ εκδήλωσε παράλληλα και τον μεγάλο σεβασμό που τρέφει για τον Άντι Μάρεϊ

«Δεν περιμένω κανέναν να με υποστηρίξει. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Πριν λίγα χρόνια είδα το πρώτο του Ουίμπλετον, το 2013 και σε άλλους τελικούς θυμάμαι πόσο δύσκολο για εκείνον να τελειώσει το ματς. Είναι τεράστιο κεφάλαιο για το τένις και τον σέβομαι απεριόριστα. Ελπίζω να βγάλω το καλύτερό μου παιχνίδι. Είναι σαν να είναι το σπίτι του εδώ. Θα ήθελα να παίξουμε στο κεντρικό κορτ. Μόλις έμαθα ότι η Πάολα Μπαντόσα κέρδισε. Συγχαρητήρια», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ντόμινικ Τιμ.