Τρομερό σκηνικό: Ο Τσιτσιπάς έμαθε live τη νίκη της Μπαντόσα και εκείνη του έστειλε καρδούλα (vid)

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

i

© PrtScr

Τρομερό σκηνικό: Ο Τσιτσιπάς έμαθε live τη νίκη της Μπαντόσα και εκείνη του έστειλε καρδούλα (vid)

Sportal newsroom 22:14 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 05.07.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη δική του νίκη ενημερώθηκε και για τη νίκη της Πάουλα Μπαντόσα, η οποία του έστειλε μια καρδούλα την ώρα που εκείνος έκανε δηλώσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 6-3, 6-7(1), 2-6, 7-6(5), 6-7(8) του Ντομινίκ Τιμ και θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ.

Η αναμέτρηση των δύο τενιστών ήταν επική αφού τρία σετ κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντομινίκ Τιμ ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης αφού διακόπηκε λόγω βροχής.

Μετά τη λήξη της συγκλονιστικής μάχης και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Έλληνα τενίστα έγινε ένα τρομερό σκηνικό με πρωταγωνίστρια την Πάουλα Μπαντόσα. Όπως είναι γνωστό, η Ισπανίδα τενίστρια και ο φιναλίστ του Australian Open ζουν έναν μεγάλο ερώτα και έχουν γνωστοποιήσει εδώ και καιρό τη σχέση τους.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην είναι στο πλευρό του συντρόφου της, την ώρα που εκείνος έδινε ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Γι' αυτό, μετά τη νίκη της επί της Άλισον Ρισκ έσπευσε στο πλευρό του αγαπημένου της που αγωνιζόταν κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ και με τη λήξη του αγώνα μας χάρισε μια πολύ όμορφη στιγμή.

Έτοιμος για όλα ο Τσιτσιπάς: «Δεν περιμένω από κανέναν να με υποστηρίξει»
ΤΕΝΙΣ

22:10 - 05.07.2023

Έτοιμος για όλα ο Τσιτσιπάς: «Δεν περιμένω από κανέναν να με υποστηρίξει»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την μεγάλη μάχη που έχει στον δεύτερο γύρο του Ουίμπλετον και τόνισε πως είναι έτοιμος για την... εχθρική ατμόσφαιρα που θα συναντήσει απέναντι στον Άντι Μάρεϊ.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος στην οποία παραχωρούσε δηλώσεις ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του, ενημέρωσε τον Έλληνα τενίστα για τη νίκη της Μπαντόσα, εκείνος χαμογέλασε, της είπε συγχαρητήρια και η Ισπανίδα του έστειλε μια καρδούλα.