Έδωσε την… ευχή του σε Τσιτσιπά και Μπαντόσα ο πρώην της τενίστριας: «Τους εύχομαι τα καλύτερα!»

Έδωσε την… ευχή του σε Τσιτσιπά και Μπαντόσα ο πρώην της τενίστριας: «Τους εύχομαι τα καλύτερα!»

Sportal newsroom 19:51 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 05.07.2023

Ο πρώην σύντροφος της Πάουλα Μπαντόσα φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Ισπανίδα τενίστρια και της ευχήθηκε τα καλύτερα.

Μπορεί το Wimbledon να έχει ξεκινήσει, αλλά η Πάουλα Μπαντόσα δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο της. Η Ισπανίδα τενίστρια ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της την Τρίτη (4/7) με αντίπαλο την Αμερικανίδα Άλισον Ρίσκε. Η έντονη βροχή όμως ανέβαλε το παιχνίδι. 

Την ίδια ώρα ο το πρώην νούμερο 2 συνεχίζει την προπόνηση για να ξεπεράσει μάλιστα και τον τραυματισμό στη μέση που είχε αποκομίσει στη Ρώμη. Την προπόνηση λοιπόν την κάνει μαζί με τον σύντροφό της Στέφανο Τσιτσιπά, με τον οποίο είναι σε σχέση τις τελευταίες εβδομάδες. Οι δυο τους θα είναι και ζευγάρι και στο διπλό του Wimbledon

Το ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό στα social media ανεβάζοντας συνέχεια φωτογραφίες και στόρι από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί. Κάτι όμως που δεν αρέσει στον πρώην της Ισπανίδας, Χουάν Μπετανκούρ. Ο Κουβανός είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram, «πετώντας» σπόντα για τον Τσιτσιπά και την Μπαντόσα. 

«Αυτό που θέλετε να μάθετε το ζω, δεν το δημοσιεύω», έγραφε η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία. Παρόλα αυτά όπως φαίνεται με το πέρασμα των χρόνων ο χωρισμός με την Μπαντόσα και η σχέση της με τον Έλληνα τενίστα δεν του προκαλούν καμία αντίδραση. Μάλιστα στο Europa Press microphones δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, εύχομαι τα καλύτερα».