Φουλ ερωτευμένος με την Μπαντόσα ο Τσιτσιπάς: «Είναι η μία και μοναδική αγάπη»

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα

i

© Instagram

Φουλ ερωτευμένος με την Μπαντόσα ο Τσιτσιπάς: «Είναι η μία και μοναδική αγάπη»

Sportal newsroom 21:15 - 01.07.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «λιώνει» για την Πάουλα Μπαντόσα.

Έναν μεγάλο έρωτα ζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και η πρώην Νο.2 του κόσμου είναι το νέο τενιστικό ζευγάρι, που έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Ισπανίδα μετά το τέλος ενός αγώνα επίδειξης πριν το Wimbledon. «Ναι είναι η μία και μοναδική», απάντησε ο Έλληνας τενίστας αν η Μπαντόσα είναι η αληθινή αγάπη.

Οι φήμες για σχέση των δύο τενιστών ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του Roland Garros. Τότε, είχαν μοιραστεί μία κοινή τους φωτογραφία στα προφίλ που διατηρούσαν στο Spotify, ενώ η Ισπανίδα τενίστρια είχε παρακολουθήσει από το box του Τσιτσιπά κάποιους αγώνες του στο Παρίσι.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβεβαίωσε τη σχέση τους σε μία συνέντευξή του στη Bild. Λίγο νωρίτερα, οι δυο τους έφτιαξαν κοινό λογαριασμό στο instagram, που είχε πάνω από 22 χιλιάδες ακολούθους μέσα σε δύο 24ωρα.

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους. Είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα και να κατακτήσουμε μαζί τους στόχους μας. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την Μπαντόσα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα AS.

Άρχισαν τα όργανα: Στράβωσε η Μπαντόσα με τη... διαχυτικότητα και τις αγκαλιές του Στέφανου
ΤΕΝΙΣ

17:33 - 01.07.2023

Άρχισαν τα όργανα: Στράβωσε η Μπαντόσα με τη... διαχυτικότητα και τις αγκαλιές του Στέφανου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την αποθέωση από το κοινό στο Στοκ σε αγώνα επίδειξης, όμως η αγαπημένη του Έλληνα τενίστα, Πάουλα Μπαντόσα φάνηκε να ζηλεύει από τις αγκαλιές της παρουσιάστριας.

Για την Μπαντόσα ως τενίστρια, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σημείωσε: «Την θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου παίκτρια. Την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όταν παίζει, βλέπω τον εαυτό μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που τη βλέπω να κάνει στο γήπεδο και θα έκανα και εγώ. Είναι πολύ σπάνιο να υπάρχει παίκτης στην άλλη πλευρά της πίστας για τον οποίο μπορώ να μιλήσω έτσι. Με εμπνέει. Ελπίζω να εμπνεύσει και εσάς. Με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις. Με παρακινεί να γίνω καλύτερος. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισε πολλά παιχνίδια, αλλά δεν φταίει αυτή. Το συζητάμε. Όταν είμαι στο κορτ, είναι δική μου ευθύνη».