Τρομερός πόντος μεταξύ Τσιτσιπά και Αλκαράθ στην κοινή τους προπόνηση (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς- Κάρλος Αλκαράθ

i

©printscreen

Τρομερός πόντος μεταξύ Τσιτσιπά και Αλκαράθ στην κοινή τους προπόνηση (vid)

Κώστας Τσιακλής 11:43 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 24.03.2023

Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάρλος Αλκαράθ «μάγεψαν» το Μαϊάμι σε κοινή τους προπόνηση και έγιναν viral με έναν εντυπωσιακό πόντο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κοινή προπόνηση με τον Κάρλος Αλκαράθ, με τους δύο τενίστες να ξεσηκώνουν με έναν εντυπωσιακό πόντο τους θεατές που παρευρέθηκαν στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι.

Οι δύο εκ των κορυφαίων αντισφαιριστών προετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στο ATP του Μαϊάμι και θέλησαν να πραγματοποιήσουν μια κοινή προπόνηση προκειμένου να προετοιμαστούν ακόμα καλύτερα.

Όπως ήταν λογικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κάρλος Αλκαράθ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, με το κανάλι Τennis Τv να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναν από τους πιο εντυπωσιακούς πόντους που είδαμε και φάνηκε να τον απολαμβάνουν ακόμα και οι ίδιοι. Το συγκεκριμένο ποστ κοινοποίησε στον επίσημο του λογαριασμό και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα αθλητή να αυτοσαρκάζεται και να αναφέρει πως το shot του δεν ήταν forehand όπως είχε δημοσιευτεί από το Tennis Tv.

Ο Τσιτσιπάς ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, στο δεύτερο γύρο του ATP του Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκιέ (νούμερο 40) ενώ ο Κάρλος Αλκαράθ που είναι το νούμερο 1 στην κατάταξη θα κοντραριστεί με τον Φακούντο Μπάγκνις που είναι ο 100ος στην σχετική λίστα.