Το Σάββατο η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στη Ρώμη

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Το Σάββατο η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στη Ρώμη

Sportal newsroom 16:34 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 10.05.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει το Σάββατο την πορεία του στο Masters της Ρώμης.

Από τον δεύτερο γύρο θα ξεκινήσει την πορεία του στο Masters της Ρώμης ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πέρασε μπάι και θα αντιμετωπίσει είτε τον Ντούσαν Λάγιοβιτς είτε τον Νούνο Μπόργκες που θα παίξουν την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αν προκριθεί, στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε τον Γιοσιχίτο Νισιόκα είτε τον Λορέντζο Σόνεγκο. Θυμίζουμε ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει κληρωθεί στην ίδια πλευρά με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Αλκαράθ είδε για πρώτη φορά τον Μέσι από κοντά και δεν μπορούσε να το πιστέψει (vid)
LIGUE 1

15:35 - 10.05.2023

Ο Αλκαράθ είδε για πρώτη φορά τον Μέσι από κοντά και δεν μπορούσε να το πιστέψει (vid)

Μια συγκινητική σκηνή διαδραματίστηκε μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Λιονέλ Μέσι στα βραβεία Laureus World Sports Awards, στα οποία ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αθλητής της χρονιάς.

Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να συναντηθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αν ο φιναλίστ του φετινού Australian Open αποκλείσει τον Αλκαράθ στην οκτάδα, τότε θα βρει στα ημιτελικά έναν εκ των Αντρέι Ρούμπλεφ, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκεται ο κάτοχος του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς. Μαζί με τον Σέρβο βρίσκονται οι Κάσπερ Ρουντ, Χόλγκερ Ρούνε και Γιάνικ Σίνερ. Ο Τζόκοβιτς επιστρέφει στους αγώνες μετά τον τραυματισμό του.

Πιθανοί προημιτελικοί

Τζόκοβιτς-Ρούνε

Ρουντ-Σίνερ

Ρούμπλεφ-Μεντβέντεφ

Τσιτσιπάς-Αλκαράθ