Διακόπηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Τζέρε

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Διακόπηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Τζέρε

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:21 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 08.07.2023

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπάς με τον Λάζλο Τζέρε διακόπηκε στο δεύτερο σετ λόγω βροχής.

Στο δεύτερο σετ διακόπηκε ο αγώνας του Στέφανο Τσιτσιπά με τον Λάζλο Τζέρε στον τρίτο γύρο του Wimbledon. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4. Στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο σερβίς, η βροχή που άρχισε να πέφτει στο κορτ 2 έφερε τη διακοπή του αγώνα.

Ωστόσο, η ένταση της βροχής ήταν τέτοια που το κορτ δεν καλύφθηκε. Ο διαιτητής έκανε έλεγχο στην κατάσταση του γρασιδιού. και έδωσε το «ok» για την επανέναρξη του αγώνα μετά από σχεδόν δέκα λεπτά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η έναρξη του αγώνα του Τσιτσιπά με τον Τζέρε καθυστέρησε αρκετά να ξεκινήσει λόγω βροχής. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τις διακοπές. Η αναμέτρησή του με τον Ντόμινικ Τιμ στον πρώτο γύρο ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, ωστόσο διακόπηκε λόγω βροχής και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει την πρόκριση στα πέντε σετ.

Την Πέμπτη ο φιναλίστ του Australian Open αντιμετώπισε τον Άντι Μάρεϊ στον δεύτερο γύρο. Η αναμέτρηση των δύο τενιστών διακόπηκε λόγω ώρας και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Με λίγα λόγια ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίνει έναν αγώνα κάθε μέρα τα τελευταία 24ωρα. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται και στο διπλό με τον αδερφό του, Πέτρο ενώ ήταν να παίξει και με την Πάουλα Μπαντόσα στο μεικτό διπλό.