Τσιτσιπάς: «Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου»

Τσιτσιπάς: «Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την έκπληξή του για τον τρόπο που ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον Λάζλο Τζέρε και σημείωσε ότι ο ίδιος έκανε καλά τη δουλειά του.

Πρόωρα ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λάζλο Τζέρε στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κατέκτησε το πρώτο σετ και στη συνέχεια προηγήθηκε με μπρέικ στο δεύτερο πριν εγκαταλείψει ο αντίπαλός του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την έκπληξή του για την εξέλιξη του αγώνα. Ωστόσο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σημείωσε ότι έκανε καλά τη δουλειά.

«Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι, δεν είναι και τόσο σύνηθες όταν παίζω. Προφανώς του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση γιατί οι τραυματισμοί δεν είναι ευχάριστοι», σημείωσε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την εγκατάλειψη του Τζέρε.

«Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου, ξεκίνησα καλά το ματς, ήμουν συνεπής στο πρώτο σετ και έδινα καλό ρυθμό στην μπάλα. Είμαι χαρούμενος με το πως ξεκίνησα το τουρνουά, τα πράγματα δείχνουν καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι», πρόσθεσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών.

«Στο χώμα μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα, αξιοποιώντας την τροχιά της μπάλας, αναμιγνύοντας τα πράγματα για να ανοίξεις το γήπεδο. Αυτό που σίγουρα κάνω διαφορετικά αυτή τη χρονιά σε σχέση με παλιότερα είναι ότι ανεβαίνω στο φιλέ λίγο συχνότερα και δεν μένω κολλημένος στην baseline. Είναι κάτι που σκοπεύω να κάνω περισσότερο και στα μελλοντικά παιχνίδια μου», απάντησε ο Τσιτσιπάς για τις προσδοκίες του στη χωμάτινη σεζόν.

Στον δεύτερο γύρο του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Masters του Μόντε Κάρλο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε το πρώτο σετ κόντρα στον Λάζλο Τζέρε, αλλά ο αντίπαλός του αποσύρθηκε στο δεύτερο όταν δέχθηκε μπρέικ και ο αγώνας ολοκληρώθηκε πρόωρα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε στον αγώνα, παρά το κακό ποσοστό που είχε στο πρώτο του σερβίς. Το ματς, μέχρι την εγκατάλειψη του Τζέρε, δεν είχε πολλά ράλι αφού οι δύο παίκτες έκαναν αρκετά λάθη.

Στον δεύτερο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Νίκολα Τζάρι - Τόμας Μαρτίν Ετσεβερί. Η αναμέτρηση θα γίνει την Τρίτη 9 Απριλίου.