Τσιτσιπάς: «Είναι θαυμάσιο που είμαι πίσω στο Λος Κάμπος, ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το δρόμο»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Glomex

Τσιτσιπάς: «Είναι θαυμάσιο που είμαι πίσω στο Λος Κάμπος, ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το δρόμο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:39 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 22.02.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνισή του, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στο Λος Κάμπος κόντρα στον Αλεκσάνταρ Βούκιτς.

Με ορμή ξεκίνησε την προσπάθειά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Λος Κάμπος. Ο Έλληνας τενίστας ήταν κυριαρχικός, παραχώρησε μόλις 3 γκέιμ στην επιβλητική του πρεμιέρα κόντρα στον Αυστραλό και Νο 72 του κόσμου, Αλεκσάνταρ Βούκιτς, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 6-0), μετά από μόλις 64 λεπτά αγώνα και εξασφαλίζοντας μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Αλεκσάνταρ Κοβάσεβιτς, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Χίνζι Χιτζικάτα με 2-1 σετ (6-3, 4-6 και 6-4).

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε ικανοποιημένος και απόλυτα ευγνώμων για το κοινό, ενώ αναφέρθηκε και για την αλλαγή που έκανε στο σερβίς του.

«Είναι θαυμάσιο που είμαι πίσω στο Λος Κάμπος και που ξεκίνησα με μια νίκη σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσω σ' αυτό το δρόμο με καλές προθέσεις στο court. Είναι θαυμάσιο που είμαι πίσω στο Λος Κάμπος και που ξεκίνησα με μια νίκη σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσω σ' αυτό το δρόμο με καλές προθέσεις στο court. Μου δίνει κίνητρο να επιστρέψω εκεί και να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω.

Αυτές η στιγμές σε αφυπνίζουν, σου δείχνουν πως τελευταία δεν ήσουν σε θέση να πετύχεις τόσα πολλά όσα στο παρελθόν, οπότε είναι ένα σημείο στην καριέρα μου που έχω μεγαλύτερο κίνητρο να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο, εκεί που έχω υπάρξει και εκεί που πάντα ένιωθα ότι ανήκω», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τενίστας.

Για την αλλαγή που έκανε φέτος στο σερβίς του είπε: «Αυτά τα πράγματα απαιτούν χρόνο, δεν μπορείς να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Όπως και σε άλλα πράγματα στη ζωή, αν κάνεις μεγάλες αλλαγές πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου και αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο.

Νιώθω πως είναι στη σωστή κατεύθυνση, το έδειξα σήμερα που βρήκα μερικές καλές γωνίες και χτύπησα μερικά καλά σερβίς και πιστεύω πως με τη σωστή καθοδήγηση από τους ανθρώπους που έχω γύρω μου θα δω τον εαυτό μου στον σωστό δρόμο».