Τη δάγκωσε για τα καλά τη λαμαρίνα: Τα λουλούδια που έστειλε ο Τσιτσιπάς στην Μπαντόσα και η αντίδραση της τενίστριας

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα

i

© Instagram

Τη δάγκωσε για τα καλά τη λαμαρίνα: Τα λουλούδια που έστειλε ο Τσιτσιπάς στην Μπαντόσα και η αντίδραση της τενίστριας

Sportal newsroom 17:49 - 21.06.2023

Τον έρωτά τους ζουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα με τον Έλληνα τενίστα να στέλνει λουλούδια στην αγαπημένη του.

Φουλ ερωτευμένος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα εδώ και λίγες εβδομάδες. Μετά το κρυφτούλι των πρώτων ημερών, οι δύο τενίστες δεν κρύβονται.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε λευκά τριαντάφυλλα στην αγαπημένη του. Η Πάουλα Μπαντόσα ανέβασε σχετικό στόρι στο προσωπικό της προφίλ στο instagram. «Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου», έγραψε η Ισπανίδα τενίστρια.

© instagram

«Σε αγαπώ», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της.

«Είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι για κάποια, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που συνέβη σε αυτή τη φάση της ζωής μου και που η Πάουλα αποτελεί κομμάτι της. Είναι κάποια που με καταλαβαίνει απόλυτα. Προφανώς και υπάρχει έλξη, όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Υπάρχει μια ψυχική σύνδεση που με κάνει να είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια», δήλωσε πρόσφατα για την Πάουλα Μπαντόσα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι φήμες για σχέση των δύο τενιστών ξεκίνησαν όταν έβαλαν κοινή τους φωτογραφία στα προφίλ που διατηρούν στο Spotify. Ακόμη, η Μπαντόσα βρέθηκε στο box του Στέφανου Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια του Roland Garros.

Οι δύο τενίστες - την στιγμή που οι φήμες είχαν πάρει μορφή χιονοστιβάδας - έφτιαξαν κοινό προφίλ στο instagram. Εκεί, ανέβαζαν στιγμές από τις διακοπές τους στο Ντουμπάι.

Η επιβεβαίωση της σχέσης ήρθε από τον ίδιο τον Στέφανο Τσιτσιπά. «Δε νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα. Υπάρχει μόνο μια εκδοχή», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.