Η φωτογραφία με τον πρώην της που θέλει να διαγράψει η Πάουλα Μπαντόσα

Πάουλα Μπαντόσα

i

© paulabadosa instagram

Η φωτογραφία με τον πρώην της που θέλει να διαγράψει η Πάουλα Μπαντόσα

Sportal newsroom 09:58 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 19.06.2023

Η Πάουλα Μπαντόσα ήταν ζευγάρι με τον Κουβανό Χουάν Μπετανκούρ περίπου δύο χρόνια.

Σε κύριο θέμα συζήτησης στον κόσμο του τένις βρίσκεται η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα τενίστρια άφησε τον Χουάν Μπεντανκούρ για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα. 

Η Πάουλα Μπαντόσα με τον Χουάν Μπετανκούρ ήταν ζευγάρι για σχεδόν δύο χρόνια αφού ξεκίνησαν να βγαίνουν από τα μέσα του 2021. Ο ηθοποιός και η τενίστρια αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους λίγο πριν το τουρνουά της Μαδρίτης. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο Χουάν Μπετανκούρ δεν έχει σβήσει από τον λογαριασμό του τις κοινές φωτογραφίες που είχε με την τενίστρια.

Από την άλλη, στο Instagram της Μπαντόσα δεν υπάρχουν πλέον φωτογραφίες της με τον Χουάν, ο οποίος αντέδρασε στη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Πριν από αρκετό καιρό ο Χουάν Μπετανκούρ είχε ανεβάσει μάλιστα μια φωτογραφία ως stories στο Instagram, όπου το ζευγάρι ήταν στο κρεβάτι αγκαλιά και είχε σκεπαστεί με ένα σεντόνι. 

Η φωτογραφία αυτή με την Πάουλα Μπαντόσα και τον Κολομβιανό πρώην σύντροφό της «κυκλοφορεί» στα social media και σίγουρα θα ήθελε να την... διαγράψει η 25χρονη Ισπανίδα.

/printsceen

«Είναι περίεργο πώς λειτουργεί ο κόσμος! Νομίζω ότι είναι προφανές! Είναι ακόμα μυστικό, υπάρχει αβεβαιότητα; Δεν υπάρχει τίποτα αβέβαιο, νομίζω. Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ τόσο πολύ κάποια άλλη, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος που άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. 

Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο. Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, σε αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο διότι όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι κάτι θα βρεις και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και συμβαδίζουμε σε αυτό», ανέφερε πριν από λίγε μέρες ο Έλληνας τενίστας για το γεγονός ότι όλοι στο Παρίσι ασχολούνταν με το αν είναι ζευγάρι με την Μπαντόσα.