Αυτός είναι ο Χουαν Μπεντανκούρ που άφησε η Μπαντόσα για τα μάτια του Τσιτσιπά (pics)

Χουάν Μπεντανκούρ

i

©juanbetancourt/instagram

Αυτός είναι ο Χουαν Μπεντανκούρ που άφησε η Μπαντόσα για τα μάτια του Τσιτσιπά (pics)

Κώστας Τσιακλής 11:51 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 14.06.2023

Δείτε ποιος είναι ο Χουαν Μπεντανκούρ που άφησε η Πάουλα Μπαντόσα για χάρη του Στέφανου Τσιτσιπά.

Το γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες μέρες οι φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα, με τους δύο τους να φαίνεται ότι έχουν ερωτική σχέση. Ποιος είναι όμως ο Χουάν Μπεντανκούρ που άφησε η τενίστρια για χάρη του Έλληνα άσου;

Η Πάουλα Μπαντόσα με τον Χουάν Μπετανκούρ ήταν ζευγάρι για σχεδόν δύο χρόνια αφού ξεκίνησαν να βγαίνουν από τα μέσα του 2021. Ο ηθοποιός και η τενίστρια αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους λίγο πριν το τουρνουά της Μαδρίτης. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο Χουάν Μπετανκούρ δεν έχει σβήσει από τον λογαριασμό του τις κοινές φωτογραφίες που είχε με την τενίστρια.

Ο Μπεντανκούρ γεννήθηκε στην Κούβα το 1990 και είναι πλέον ένα διάσημο μοντέλο. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ταξιδεύει αρκετά προκειμένου να διαφημίσει διάφορα προϊόντα και έτσι η μόνιμη κατοικία του παραμένει άγνωστη. Ο Μπεντανκούρ έχει δουλέψει στο παρελθόν με μεγάλες μάρκες όπως οι Τζόρτζιο Αρμάνι, Ζαν Πολ Γκαλτιέ και Ραλφ Λόρεν ενώ έχει εμφανιστεί και σε διάσημα περιοδικά (Vanity Fair, Esquire, GQ, Vogue Spain). Επιπλέον έιναι φίλος με τον σχεδιαστή Τομ Φορντ.

Η Μπαντόσα δεν ήταν η μόνη που έπαιρνε τρόπαια σε αυτή τη σχέση αφού ο Μπεντανκούρ είχε αναδειχθεί ως ο νικητής του βραβείου «2022 Summum Awards» στο οποίο λαμβάνουν μέρος προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, της μόδας και του πολιτισμού.

Ο Μπεντανκούρ είναι επίσης και ηθοποιός και μάλιστα η υποκριτική αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα του πάθη. Στο παρελθόν έχει εμφανιστεί στη διαφήμιση του Masterchef Celebrity ενώ έπαιξε και στη δεύτερη έκδοση του ισπανικού παιχνιδιού, El Desafio. Ο Μπεντανκούρ ήταν παρών στη δεύτερη σεζόν του ισπανικού σόου, Toy Boy, αλλά και στο έργο του νέτφλιξ, «Ο νόμος της θερμοδυναμικής».

Το κουβανό μοντέλο είναι και λάτρης του τένις και είχε δημοσιεύεσει διάφορες φωτογραφίες στα court μαζί με την πρώην σύντροφο του. Πάντως η Μπαντόσα φαίνεται να μην έχει στα βραχυπρόθεσμα της πλάνα το γάμο αφού τον Μάρτιο του 2022 είχε αναφέρει τα εξής:

«Αυτή τη στιγμή έχω πάρα πολλά πράγματα να σκεφτώ. Είχα ένα μήνυμα από αυτόν και μου έλεγε: «Με πίεσες τόσο πολύ! Τώρα δεν έχω άλλη επιλογή!». Ισως στο μέλλον. Είμαι ακόμα νέα. Πρώτον, θέλω να επικεντρωθώ στο τένις».