Ο Τσιτσιπάς παρέλαβε τα αξεσουάρ της ρακέτας της Μπαντόσα (vids)

Ο Τσιτσιπάς παρέλαβε τα αξεσουάρ της ρακέτας της Μπαντόσα (vids)

Sportal newsroom 15:20 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 13.06.2023

Ένας πιστός ακόλουθος της Πάουλα Μπαντόσα έφερε ξανά στο φως ένα βίντεο από το 2022, το οποίο τη συνδέει με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στον κόσμο του τένις. Οι φήμες περί σχέσης των δύο τενιστών έχουν φουντώσει, ωστόσο ακόμη δεν επιβεβαιώνουν κάτι. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έχουν μοιραστεί αρκετές κοινές τους στιγμές στο instagram. Ωστόσο, δεν έχουν μείνει εκεί αφού δημιούργησαν κοινό λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο.

Το προφίλ «tsitsidosa» φτιάχτηκε λίγο μετά τον χαμό που δημιούργησαν οι φήμες περί σχέσης του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα. «Καλοί φίλοι και αδερφές ψυχές. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», αναφέρεται στην περιγραφή του προφίλ.

Το κοινό προφίλ του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα αριθμεί πάνω από 22 χιλιάδες ακολούθους στο instagram. Πάντως η σχέση τους έχει προκαλέσει μεγάλη... κινητικότητα. 

Ένας φαν της Μπαντόσα ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο, το οποίο είχε δημοσιεύσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνοντας ταγκ και την Πάουλα Μπαντόσα. Στο βίντεο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρεται στο λάθος που είχε κάνει ο κούριερ και αντί να στείλει το πακέτο με τα πλέγματα της ρακέτας της τενίστριας στην ίδια, τα έστειλε κατά λάθος στον Έλληνα αθλητή. 

Κάτω από το ποστ ο Τσιτσιπάς έγραψε ότι το είχε ξεχάσει εντελώς κι η Μπαντόσα έγραψε: «Noooooooooooooo😳 Αυτό είναι τρελό! Το Σύμπαν καλούσε…». 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (14/6) τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ, για τους «16» του τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Tags: