Αυτό είναι το πανάκριβο μοναδικό αυτοκίνητο που «ζήλεψε» ο Τσιτσιπάς (vids)

Αυτό είναι το πανάκριβο μοναδικό αυτοκίνητο που «ζήλεψε» ο Τσιτσιπάς (vids)

Sportal newsroom 15:28 - 12.06.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ήθελε κάποια στιγμή να αποκτήσει το Ares S1 Project, όπως αποκάλυψε στο βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Πάουλα Μπαντόσα απολαμβάνουν τον έρωτά τους κάνοντας τις διακοπές τους στο Ντουμπάι. Στο παρακάτω video ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όταν βλέπει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο λέει «Θέλω αυτό το αυτοκίνητο και την Μπαντόσα»

Όταν ο φίλος τους του θέτει το δίλημμα «μόνο ένα μπορείς να διαλέξεις, αυτοκίνητο ή Μπαντόσα», τότε ο Τσιτσιπάς απαντά «Μπαντόσα» και η Ισπανίδα τενίστρα τρέχει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ψιθυρίζοντας κάτι για το αυτοκίνητο. Ο φίλος τους, παράλληλα, λέει «το αυτοκίνητο είναι πιο ακριβό» κι όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Ποιο είναι αυτό το αυτοκίνητο που θέλει ο 24χρονος τενίστας; 

Ένα μοναδικό hypercar θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για δικό του. Ο Έλληνας τενίστας αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν ολόκληρο τον αθλητικό πλανήτη κι όχι μόνο και κάθε ενέργεια του περνάει από... κόσκινο. 

Έτσι λοιπόν έγινε πραγματικός χαμός με την ανάρτηση από το video του που πρωταγωνιστεί με την νέα του σχέση, την Πάουλα Μπαντόσα αν και ακόμα δεν το έχουν επιβεβαιώσει. Στο απόσπασμα αυτό το.... παραδέχονται βέβαια! 

Σε ερώτημα αν προτιμά το κορίτσι ή το αυτοκίνητο ο Τσιτσιπάς απάντησε εμμέσως και τα δύο! Το αυτοκίνητο πάντως έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του, καθώς είναι πρωτότυπο και έχει κατασκευαστεί στη Μόντενα της Ιταλίας. Είναι το Ares s1 Project που ουσιαστικά κάτω από το αμάξωμα του υπάρχει μια Corvette C8 με κινητήρα v8 των 6.2 λίτρων και ισχύ που ξεπερνά τα 700 άλογα. Η επίδοση είναι 0-100 στα 2.7 δευτερόλεπτα και φαντάζει εξωπραγματικό. Όπως ακούγεται στο βίντεο ο φίλος του που τον τραβάει θα κυκλοφορήσουν μόλις 24 τέτοια αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο και είναι άγνωστο αν τελικά ο Στέφανος θα κάνει ένα από αυτά δικό του.

Tags: