Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε κοινό λογαριασμό στο instagram με την Πάουλα Μπαντόσα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε κοινό λογαριασμό στο instagram με την Πάουλα Μπαντόσα

Sportal newsroom 14:38 - 11.06.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα δημιούργησαν κοινό λογαριασμό στο Instagram.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στον κόσμο του τένις. Οι φήμες περί σχέσης των δύο τενιστών έχουν φουντώσει, ωστόσο ακόμη δεν επιβεβαιώνουν κάτι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έχουν μοιραστεί αρκετές κοινές τους στιγμές στο instagram. Ωστόσο, δεν έχουν μείνει εκεί αφού δημιούργησαν κοινό λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο.

Το προφίλ «tsitsidosa» φτιάχτηκε λίγο μετά τον χαμό που δημιούργησαν οι φήμες περί σχέσης του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα. «Καλοί φίλοι και αδερφές ψυχές. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», αναφέρεται στην περιγραφή του προφίλ.

Το κοινό προφίλ του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα αριθμεί πάνω από 22 χιλιάδες ακολούθους στο instagram. Οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν με την παρουσία της Ισπανίδας τενίστριας στο box του Τσιτσιπά στον αγώνα που έδωσε κόντρα στον Σεμπάστιαν Όφνερ στο Παρίσι.

Οι κοινές φωτογραφίες στα προφίλ που διατηρούν στο spotify έκαναν τους πάντες να μιλούν για το νέο ζευγάρι στον κόσμο του τένις. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Roland Garros από τον Κάρλος Αλκαράθ.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρεώση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα είναι στο 250άρι τουρνουά της Στουτγκάρδης όπου οι αγώνες ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Η Πάουλα Μπαντόσα αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Wimbledon.