Η ανάρτηση-καρφί του πρώην της Μπαντόσα για τον Τσιτσιπά: «Εγώ ζω τη ζωή μου, δεν τη δημοσιεύω»

Η ανάρτηση-καρφί του πρώην της Μπαντόσα για τον Τσιτσιπά: «Εγώ ζω τη ζωή μου, δεν τη δημοσιεύω»

Sportal newsroom 22:50 - 13.06.2023

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην σύντροφος της Πάουλα Μπαντόσα μετά τη δημοσιοποίηση κοινών στιγμής της τενίστριας με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Σε κύριο θέμα συζήτησης στον κόσμο του τένις βρίσκεται η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα. Οι φήμες είχαν φουντώσει από την παρουσία της Ισπανίδας στο box του Έλληνα τενίστα κατά τη διάρκεια του Roland Garros.

Ούτε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ούτε η Πάουλα Μπαντόσα έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι. Ωστόσο, όπως μαρτυρούν και οι κοινές τους που αναρτούν στο instagram απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Ο πρώην της Πάουλα Μπάντοσα, Χουάν Μπετανκούρ, έκανε ανάρτηση - απάντηση προς το ζευγάρι. «Εγώ ζω τη ζωή μου, δεν τη δημοσιεύω», αναφέρει στο instagram ο Κουβανός ηθοποιός αναρτώντας μία ημίγυμνη φωτογραφία του.

Η ανάρτηση αυτή, όπως φαίνεται, δεν άρεσε στους θαυμαστές των δύο τενιστών. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την ανάρτησή του λέγοντας ότι θα ήταν φρονιμότερο να ασχοληθεί με τη δική του ζωή.

Η Πάουλα Μπαντόσα με τον Χουάν Μπετανκούρ ήταν ζευγάρι για σχεδόν 1,5 χρόνο. Ο ηθοποιός και η τενίστρια αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους λίγο πριν το τουρνουά της Μαδρίτης. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χουάν Μπετανκούρ δεν έχει σβήσει από τον λογαριασμό του τις κοινές φωτογραφίες που είχε με την τενίστρια. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα απόλαυσαν κοινές διακοπές στο Ντουμπάι μετά τον αποκλεισμό του Έλληνα τενίστα στο Roland Garros. Οι δύο τους χόρεψαν, μάλιστα, συρτάκι ενώ έσπασαν πιάτα σε μία άκρως ελληνικής βραδιά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά της Στουτγκάρδης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κοντράρεται με τον Ρισάρ Γκασκέ στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση, μετά τον αποκλεισμό του από τον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Roland Garros.