Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το έριξε στο τένις και τρόλαρε τον Στέφανο Τσιτσιπά (vid)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το έριξε στο τένις και τρόλαρε τον Στέφανο Τσιτσιπά (vid)

Sportal newsroom 19:54 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 13.06.2023

Τις ικανότητές του στο τένις δοκίμασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Κωνσταντίνος Άργυρος βρίσκεται στην Αυστραλία για περιοδεία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εκμεταλλεύθηκε τον ελεύθερο χρόνο του και βρήκε την ευκαιρία να παίξει τένις.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε τα αθλητικά του ρούχα και δοκίμασε κάποια σερβίς. Στα σχετικά βίντεο που ανέβασε στο instagram τρόλαρε τον Στέφανο Τσιτσιπά για την ταχύτητα που είχε το χτύπημά του. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, είχε παρακολουθήσει από το box του Έλληνα τενίστα αγώνα του στη Μαδρίτη.

«Με τον Στέφανο έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Τον αγαπώ πάρα πολύ, τον εκτιμώ αφάνταστα. Είναι ένας αθλητής, ο οποίος γνωρίζω ότι προσπαθεί να ξεπερνάει τον εαυτό του, τις ανασφάλειές του, την καθημερινή του ζωή, η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη, διότι έχει άπειρες προπονήσεις και είμαι τόσο περήφανος για αυτόν τον άνθρωπο που καταφέρνει και κάνει όλο αυτό το πράγμα και για την Ελλάδα και στο παγκόσμιο τένις, που δεν έχω λόγια να μιλήσω γι’ αυτή την ψυχή και αυτόν τον αθλητή», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τη σχέση του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Μου είχε πει ότι ήθελε να με δει στην πιο… dance μουσική. Προσπαθώ να κάνω κάποια τέτοια πράγματα. Προσπαθώ κι εγώ να φανταστώ τον εαυτό μέσα σε αυτό το… dance, αλλά αυτή είναι και η μαγεία της μουσικής. Να μπορείς να κάνεις τα πάντα και αν μπορέσεις και πετύχεις καινούργια style και τα λοιπά, υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις», σημείωσε ο Έλληνας τραγουδιστής.

«Να είναι ο εαυτός του γιατί ξέρω ότι έχει τρομερή ψυχή, είναι ένα παιδί με τρομερές ικανότητες, με φανταστική προσωπικότητα και μία δύναμη εσωτερική, η οποία πιστεύω ότι αυτή θα τον φτάσει και τον έχει φτάσει ήδη βασικά, αλλά… “sky is a limit”», ήταν η συμβουλή που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Στέφανο Τσιτσιπά.